Persbericht: ABN Amro gaat samenwerking aan met GoBlock

Samen met accountantsbedrijf PwC gaat ABN AMRO een samenwerking aan met blockchainbedrijf GoBlock voor haar marktonderzoek.

ABN AMRO heeft GoBlock gevraagd haar te helpen met haar marktonderzoek aangaande de opkomende blockchainindustrie en mogelijke impact voor de financiële industrie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

GoBlock laat weten uit te zien naar een succesvolle samenwerking.

Blockchaingers Hackathon

GoBlock was afgelopen maand tevens aanwezig tijdens de Blockchaingers Hackathon in Groningen, alwaar het een derde plek wist te behalen voor de zogeheten Digital Nation Track.

Zij deed mee aan de 48 uur codering en designing hackathon, waarbij duidelijk werd op welke wijze bedrijven kunnen worden verbonden met crypto wallets.

GoBlock’s oplossing won de derde prijs waarbij sponsor KVK (Kamer van Koophandel) GoBlock selecteerde voor een acceleration track. Meer informatie aangaande zal binnenkort volgen.

https://vimeo.com/265545586

Consensus 2018

Daarnaast is het GoBlock team deze week aanwezig in New York tijdens het grootse blockchain evenement Consensus 2018. Daar presenteert het bedrijf haar blockchain oplossingen gedurende drie dagen op de NEM pavilion stage.

Foto: Flickr

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
crypto