Marktupdate Jan Robert Schutte (Crypto Academy): “Voor lange termijn investeerder goed moment om in bitcoin te stappen”

Het is een goed moment om nu in bitcoin te investeren, aldus trader en marktanalist Jan Robert Schutte van Crypto Academy gisteravond tijdens een event van Intelligent Miljonairs Network Amsterdam in Hilversum. De huidige koers is 6.851 dollar. Schutte voorziet mogelijk nog een daling richting 6.000 dollar, wat hij betitelt als een belangrijke bodem voor de grootste cryptomunt. Schutte: "Dit is een goed koopmoment, vooral voor lange termijn investeerders en 'hodlers'". 'Hodlers' zijn beleggers in cryptovaluta die een munt of token kopen en deze lange tijd vasthouden in hun portfolio, met de verwachting dat de waarde op de lange termijn fors gaat stijgen.

Marktupdate: bitcoin, Everex, Vechain, nTitle en Mobile Bridge

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: bovenstaande auteurs hebben kleine hoeveelheden cryptovaluta in bezit. Wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. Met nTitle en Mobile Bridge hebben Crypto Academy en Bitcoin Magazine NL een content partnership.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshodl

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...