Brave-browser standaard op HTC blockchaintelefoon

De Brave-browser, een dienst van cryptobedrijf Bat Attention Token, is de standaard zoekmachine op de blockchaintelefoon van HTC. Het verslaat daarmee marktleider Google met hun zoekmachine Google.

HTC Exodus

HTC bouwt de Exodus met de ideologie van blockchain in het achterhoofd. Bijvoorbeeld dat gebruikers zélfbeschikking hebben op hun data, iets wat nu in handen van bedrijven als Google, Apple en ook HTC is. Op de telefoon zit ook een wallet ingebouwd met de Zion. Gebruikers kunnen hier hun private sleutels van hun cryptovaluta op bewaren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Overigens is Brave zelf als dienst niet gedecentraliseerd, maar BAT wil Brave wel naar een gedecentraliseerde blockchain brengen. Zelf is BAT gebouwd op het ethereum netwerk.

De Exodus-telefoon is 22 oktober gelanceerd door HTC en kan gekocht worden met BTC en ETH.

Lees verder bij nieuwssite CNN >>

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
bravebrowserHTC

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.