Crypto update: Bitcoin stabiel, “Fidelity start in maart cryptobeheer”

De crypto update van deze woensdagochtend: de afgelopen 24 uur staan de koersen van de diverse cryptocurrencies weer in het groen. Bitcoin plust 1,6% en Fidelity start in maart met een custodiandienst voor cryptocurrencies.

Crypto update:

De nieuwtjes op een rij voor deze woensdagochtend:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Top 3

De koersen van de top 3 cryptocurrencies om 9:30 uur Nederlandse tijd. Plusjes voor de top 3. Bitcoin staat op 3.453 dollar, XRP staat op 29 dollarcent en Ethereum op 106 dollar.

Lees ook de crypto update met Jan Robert Schutte: "Bodem bitcoin op 3.200 dollar" >>

Stijgers afgelopen 24 uur

Stijgers afgelopen 24 uur in de top 25:

Dalers afgelopen 24 uur

Dalers afgelopen 24 uur:

Nieuws

Meer nieuws op Bitcoinmagazine.nl?

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Afbeelding: daggrafiek BTC (Coincap.io)

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...