Podcast #13 – Ian Balina: “Ik wil graag een eigen Hollywood-show”

In deze dertiende aflevering van onze podcastserie een gesprek met de bekende Amerikaanse cryptospecialist Ian Balina. Balina is oprichter en partner bij 100X Advisors. Momenteel adviseert hij de volgende startups: MetaHash, Phantasma Protocol, Nucleus Vision en Pareto Networks. Maar bekendere namen zijn ICON, Wanchain. Pundi X, Wabi en Power Ledger.

Ook is hij als ambassadeur verbonden aan de cryptobeurs Kucoin. Naar eigen zeggen krijgt als ICO-adviseur 1 tot 2 procent van het totaal aan tokens dat de ICO beschikbaar stelt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Amsterdam meetup

De populaire Balina (Twitteraccount Diary of a Mad Man heeft 150.000+ volgers) deed in mei vorig jaar ook Nederland aan met een meetup voor fans en een heuse ICO-competitie. Het gratis event, georganiseerd door de Nederlander Etiënne van het Kruys van Token Research Group, in de Amsterdamse Hotel Arena, werd bezocht door circa zevenhonderd cryptoliefhebbers. Bitcoin MagazineNL kreeg de kans om Balina na afloop te interviewen of de keuzes die hij in zijn nog jonge leven heeft gemaakt.

Podcast #13 - Ian Balina: "Ik wil graag een eigen Hollywood-show"

Of kijk het interview terug op ons Youtube-kanaal.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...