Crypto Update – Bitcoin daalt richting 3.400 dollar, Binance Coin blijft stijgen

De crypto-update van deze woensdagochtend. Het beeld van de cryptomarkt: de meeste koersen in de top 30 zijn de afgelopen 24 uur gedaald. Bitcoin (BTC) is gedaald richting de 3.400 dollar, maar houdt dit niveau stabiel vast de afgelopen uren. Positieve uitschieters zijn onder meer Binance Coin (BNB) en Holo (HOT).

Crypto Update - Bitcoin daalt richting 3.400 dollar, Binance Coin blijft stijgen

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stem mee op deze altcoins!

Stem welke altcoin Altcoinbase vandaag moet gaan behandelen >>

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers van de afgelopen 24 uur in de top 50 zijn:

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers van de afgelopen 24 uur in de top 30 zijn:

Nieuws op bitcoinmagazine.nl

Interviews op ons Youtube-kanaal:

Bitcoin Magazine NL was aanwezig bij de Tech Deep Dive van Odyssey. Bekijk hier het interview met regenwoudredder Willie Smits en blockchain-ondernemer Thomas Rossi uit Italië.

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!