Cryptobeleggers pakken winst, Winklevoss-broers tégen regels cryptovaluta

Crypto update 12:00 uur - Beleggers in cryptocurrencies pakken winst, na de opleving van de markt vrijdagnacht. De borden van marktindex OnchainFX staan op (licht) rood. Bitcoin noteert op moment van schrijven een koers van 4.001 dollar, net boven de magische 4.000 dollargrens. Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase blijft voorzichtig: "Zodra bitcoin de 4.200 dollar nadert, is dat pas voor mij een koopsignaal."

Winklevoss broers: Cryptovaluta hebben géén regels nodig

In tegenstelling tot hun slogan op hun abri's in de stad, hebben cryptovaluta géén regels nodig, aldus Cameron Winklevoss. Daarentegen pleiten ze voor een regelgevend raamwerk voor cryptobedrijven. Ze hebben daarbij het recente fiasco met de Canadese cryptobeurs QuadrigaCX als voorbeeld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer bij onze collega's van de Bitcoinist >>

Bitcoin koers

Cryptobeleggers pakken winst, Winklevoss-broers tégen regels cryptovaluta

Bitcoin brak vrijdagnacht door de magische 4.000 dollargrens. Op deze zondagmiddag nemen cryptobeleggers hun winst en staan de meeste cryptovaluta weer op (licht) verlies.

Stefan den Tuinder liet gistermiddag al doorschemeren niet te vroeg te juichen na deze korte opleving:
[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Bitcoin heeft momenteel de weerstand rond 4.000 dollar gebroken. We vinden nu een steun bij dit niveau en de verwachting is dat we vanaf hier wellicht een stijging kunnen maken naar 4.100 dollar. Persoonlijk neem ik rond 4.100 dollar een shortpositie in, met een stoploss rond 4.200 dollar. Als we support vinden op 4.200 dollar, zou dat voor mij dus een koopsignaal zijn [/penci_blockquote]

Cryptobeleggers pakken winst, Winklevoss-broers tégen regels cryptovaluta

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!