Cryptomarkt stijgt licht, Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Crypto update 18.15 uur – Op de borden van de marktindex OnchainFX veel (licht) groen. Bitcoin laat een plusje zien en een aantal altcoins stijgen flink zoals Bitcoin Cash, Cardano en Maker. Stefan den Tuinder: “Bitcoin ervaart heel veel weerstand to 4.000 dollar, een bekend beeld inmiddels. Bij dat niveau staan namelijk 78 miljoen shortorders klaar.”

Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Tom Lee van onderzoeksbureau Fundstrat, wiens voorspellingen met een korrel zout moeten worden genomen, blijft zeer bullish over bitcoin op de lange termijn. Hij ziet de prijs nog verdubbelen in 2019, vertelt hij aan nieuwszender CNBC. Bekijk het interview met Lee hieronder terug:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“78 miljoen shortorders”

Stefan den Tuinder zegt over de koers:
[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]De bulls zullen eerst eerst door een flinke weerstand moet breken voordat een koers van 4.000 dollar of zelfs 4.100 dollar in beeld komt. De bears hadden dagenlang de controle, dus dit wordt voor de bulls een behoorlijk opgave. Want wij zien tot 4.000 dollar circa 78 miljoen shortorders die wachten om gevuld te worden. De top zal hoger dan 3.943 dollar moeten zijn om door levels heen te breken. [/penci_blockquote]

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”yes” title=”” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.