Verdien BAT tokens door advertenties toe te laten tijdens internetten

Binnenkort kunnen gebruikers van de Brave browser extra BAT tokens verdienen door advertenties toe te laten tijdens het surfen. De Ads Reward dienst wordt binnenkort opengesteld.

Basic Attention Token (BAT)

De Basic Attention Token (BAT) is een op Ethereum gebaseerde ERC-20 token. De BAT token is een zogenaamde utility token met als enige doel om als betaalmiddel binnen de BAT-economie te fungeren.
BAT introduceert de zogenaamde Brave Ads-functie, waarbij gebruikers kunnen aanvinken of ze tijdens het internetten advertenties willen zien. Door het aanmaken van een wallet verdien je 40 tokens for starters.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Privacy

De Brave browser heeft privacy, snelheid en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt, maar er is ook een eigen Brave Ads server die advertentienetwerken toelaat. Het gaat om advertentiediensten die voldoen aan de privacyvoorwaarden van BAT zoals BuySellAds, TAP Network, AirSwap, Fluidity en Uphold. BuySellAds is de eerst die gebruik maakt van de API van Brave Ads. Het netwerk genereert inkomsten via onder meer de organisatie-app Slack en PaperTrail.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]“We’re excited to advance through the next public preview phase, and encourage people interested in helping us to test and engineer a new path forward toward a better Internet where people can browse the web, earn rewards, and support content creation while preserving their privacy, the company stated in its Mar. 8th press release.”[/penci_blockquote]

Browsermarkt

De browsermarkt wordt grotendeels gedomineerd door Google Chrome met circa 62% aan marktaandeel, gevolgd door Safari van Apple (15%) en Firefox (5%). Brave wil gebruikers prikkelen haar platform te gebruiken door ze onder meer te belonen voor hun surfgedrag.

Koers

De huidige koers is 20 dollarcent per BAT. De totale marktwaarde is 250 miljoen dollar en gemiddeld ca. 10 miljoen dollar handelsvolume per dag. De altcoin staat op plek 25 van de markt.

Verdien BAT tokens door advertenties toe te laten tijdens internetten

Bron: CryptoSlate

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.