Coinbase maakt verschil tussen BTC & Segwit2x-blok B2X

Coinbase gaat een verschil maken tussen de “core” Bitcoin (BTC) en het gesplitste Segwit2x-blok, gaat B2X heten. Dat meldt een van ’s werelds grootste digitale valuta-exchanges op een recent gepubliceerde blog.

B2X

De aanstaande splitsing waardoor er tijdelijk twee Bitcoin blockchains ontstaan, zal naar verwachting 16 november plaatsvinden. Klanten van Coinbase krijgen automatisch een gelijke hoeveelheid B2X krediet gestort. Iemand met 5 BTC krijgt dus 5 B2X.

Bitcoin Gold

Ook wordt er ingegaan op de recente splitsing Bitcoin Gold. Daarover zegt Coinbase: “Er zijn zorgen over de veiligheid en stabiliteit van Bitcoin Gold. We zullen Bitcoin Gold voorlopig niet opnemen in onze exchange.”

Crypt0 vlog

Ook de invloedrijke vlogger Crypt0 deed hiervan melding op zijn populaire Youtube-kanaal.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!