Dentacoin sluit blockchaindeal met Duitse leverancier van slimme, hoogwaardige tandartsapparatuur (persbericht)

Dentacoin, de blockchain start-up uit Maastricht, heeft een belangrijke deal gesloten met de Duitse tandartsleverancier CruisAIDer. Vanaf 9 oktober 2017 accepteert CruisAIDer, een Europees bedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren van tandartspraktijken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Slimme tandscanmachine

De Dentacoin token geldt als een betaalmiddel voor zijn krachtige tandscanmachine Powercart, die alles wat de tandarts nodig heeft om de digitale workflow te vergemakkelijken en stoelbehandeling op een veel snellere en efficiëntere manier. Powercart wordt al wijd toegepast voor intraorale scanning en compatibel met de toonaangevende merken ter wereld voor intraorale scanners.

Simon Sostmann, CEO van CruisAIDer: “De tandartsenindustrie is sterk gedecentraliseerd in onderdelen en materialen. We vertrouwen sterk op effectieve overdracht van middelen om de productiviteit te verhogen en te voldoen aan de snelle klanteisen. Tot nu toe moesten we tussen valuta’s wisselen om de materialen die we nodig hebben om onze CruisAIDer Powercart voor intra-orale scanning te produceren, te verdelen. Naar mijn mening is Dentacoin niet alleen de toekomst van de gehele tandheelkundige industrie; Het is voor alle aangesloten aanvullende industrieën zeer interessant. Dentacoin maakt overname van onderdelen efficiënter, waardoor de prijzen kunnen dalen.”.

“Dit partnerschap met nog een ander Europees bedrijf is erg belangrijk voor ons. Ze geloven sterk gelooft in digitalisering en efficiëntie, waarmee het sterke potentieel en de mogelijkheden van Dentacoin naar de oppervlakte komen”, zegt Philipp Grenzebach, medeoprichter en bedrijfsontwikkelaar bij de Dentacoin Foundation.

Tandartspraktijken

Dentacoin is al maanden als betalingsmiddel geïmplementeerd als onderdeel van hun patiënt loyaliteitsprogramma’s bij twee partnerklinieken in Europa voor maanden – SWISS Dentaprime (Varna, Bulgarije) en F3T Tandheelkundige Clinic (Londen, Verenigd Koninkrijk). Zelfs voor hun ICO was de Dentacoin al een beproefd concept.
Desislava Dimova, Manager van SWISS Dentaprime, de eerste kliniek die DCN als token te gebruiken zegt: “Wij zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf met de collectieve wijsheid van hun klanten hun servicekwaliteit kan verbeteren. […] Patiënten zijn erg enthousiast over deze nieuwe kans. Dentacoin voelde als een soort magisch geld voor hen. […] Dit creëert een speciale band tussen onze kliniek en de patiënten – alle partijen werken samen om de kwaliteit van tandheelkundige diensten te verbeteren. ”

Over Dentacoin

Dentacoin is de eerste integrale Blockchainoplossing voor de wereldwijde tandheelkunde. Wat doet het? Allereerst het verbeteren en goedkoper maken van de zorg door het creëren van een netwerk van patiënten, tandartsen en leveranciers.
Ten tweede het activeren van de gedecentraliseerde kracht van alle marktdeelnemers via een op maat gemaakte utility token die tal van op maat gemaakte Blockchain-gebaseerde tools van dienst is en het hele Dentacoin-netwerk beheert.
“De Blockchain-technologie is de enige manier om gegevensbeveiliging te automatiseren, te beschermen tegen namaak en om lage kosten te behalen. Het is de enige manier om een ​​valutasysteem te integreren tegen lage kosten en met maximale veiligheid, onafhankelijk van autoriteiten en banken. De technologie maakt het mogelijk om meer en meer gedecentraliseerde, autonome processen die de macht terug in de handen van de mensen terugzetten”, legt Jeremias Grenzebach, mede-oprichter en kernontwikkelaar van Dentacoin uit.

ICO

Momenteel voert Dentacoin een ICO om het project naar een volgend niveau te brengen. De ICO loopt tot 1 november 2017. De ICO is ook een kans voor vroege supporters om tegen de laagst mogelijke prijs (2 500 000 DCN / ETH, 33 000 000 DCN / BTC) bij te dragen. De belangrijkste betalingswijzen die tijdens de ICO zijn aanvaard, zijn Ether (ETH), Bitcoin (BTC) en Indiase Roepie (INR). Meer informatie over hoe u deelneemt aan de ICO hier: https://www.dentacoin.com/ico/

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!