Altcoins weer in trek bij beleggers

De koersen van de altcoins zitten weer in de lift na een matige week. Uitschieter is Neo met een winst van meer dan vijftien procent.

Neo

De prijs van Neo daalde vorige week van 31 dollar per stuk naar 26 dollar per stuk om nu weer ruim boven de 30 dollar per stuk uit te komen. Daarmee lijkt de munt weer het momentum te hebben, maar de grote vraag is of Neo door de 35 dollargrens gaat heen schieten. De marktkapitalisatie is op moment van schrijven 1,5 miljard dollar. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur is 62,8 miljoen dollar.

bitcoin meester

Altcoins

Ook de overige altcoins zitten weer in de lift; respectievelijk Ethereum, Ripple en Litecoin laten weer koersstijgingen zien. Lag de koers van ether maandagmiddag nog rond de 278 dollar, deze ligt een dag later op ruim 311 dollar. De marktkapitalisatie van ether is 29,6 miljard dollar met een handelsvolume van de afgelopen 24 uur van 734 miljoen dollar.

Ripple

De koers van Ripple maakt ook een lichte stijging door. Stond de koers maandagmiddag nog op 0.19 dollar, een dag later is deze gegroeid naar bijna 0.21 dollar. De marktkapitalisatie is 8 miljard dollar met een handelsvolume (afgelopen 24 uur) van 184 miljoen dollar.

Litecoin

Lag de koers van Litecoin maandagmiddag nog rond de 53 dollar, deze ligt een dag later op ruim 58 dollar. De totale marktkapitalisatie is 3,1 miljard dollar en de afgelopen 24 uur is er voor 249 miljoen dollar mee gehandeld.

Bron: CoinMarketCap /  The Merkle

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!