Nieuw record: 185 miljard dollar in cryptomunten, Bitcoin +20% omhoog afgelopen week

De Bitcoin breekt record na record. Al drie dagen achtereen bereikt de digitale munt een nieuw record sinds haar negenjarige bestaan. Gedurende de woensdag bleef de munt boven de grens van 6.600 dollar staan.

Bitcoin: +20%

De koers van de Bitcoin is de afgelopen zeven dagen met afgerond 20 procent toegenomen. De beginkoers van vorige week woensdag namiddag was 5.533 dollar per stuk en op moment van schrijven ligt de koers nu op 6.618 dollar.  Een absolute toename van 1.085 dollar per stuk en een relatieve toename van 19,6 procent.

Cryptomunten record

Een ander record: in totaal is er nu ruim 185 miljard dollar (159 miljard euro) in de cryptomunten gestoken. Zo is er de afgelopen maand ruim veertig miljard dollar extra in virtuele munten geïnvesteerd. Onder meer de CME Group, de grootste derivatenexchange ter wereld, biedt tot eind 2017 futures aan op basis van een Bitcoin-indexering. CME noemt dat de CME CF Bitcoin Reference Rate.

Lees ook het artikel: Financiële dienstverleners gaan los op bitcoin

Bron: Cryptocoinsnews

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!