Dentacoin geeft belangrijke blockchainlezing op congres “Digital Economy” in Perm, Rusland

ADVERTORIAL – Het blockchainbedrijf Dentacoin uit Maastricht heeft als keynote spreker haar visie op de blockchaintechnologie tijdens de zevende International Scienific-Practical Conference “Digital Economy: New Competences, Organizations and Governance, aan de Universiteit van Perm in Rusland.

Visie op blockchain

De oprichter van Dentacoin, professor Dimitar Dimitrakiev, was samen met medeoprichter en core-ontwikkelaar Jeremias Grenzebach aanwezig bij dit drukbezochte congres. De conferentie is een initiatief van de regering van de staat Perm, in het Noordoosten van Rusland.
De andere organisatoren zijn de Universiteit van Perm, het Economische Instituut, de Russische Academie van Wetenschappen, Perm State National Research Polytechnic University, de internationale Joseph A. Schumpeter Society en de Russische Vereniging voor Bedrijfskunde.

Deelnemers aan het congres waren onder meer diverse hoogleraren van technische universiteiten uit heel Rusland, het Russische telecombedrijf Rostelecom, dat een Smart City Project bouwt in de regio Astrakhan, en vele vertegenwoordigers uit andere sectoren.

bitcoin meester

Dentacoin

De Dentacoin Foundation werd gezien als een baanbrekend voorbeeld van de blockchaintechnologie en hoe deze technologie binnen de tandartsindustrie efficiencyslagen kan bewerkstelligen. Prof. Dimitrakiev gaf een introductie over het Dentacoin-concept en  Jeremias Grenzebach ging in op het thema “Blockchain – van Genesis tot DAO”. Beide presentaties werden gevolgd door actieve discussies en vragen vanuit het publiek.

Rostelecom en smart city

Ook in Rusland wordt de blockchaintechnologie snel geadapteerd. Zo heeft het telecombedrijf Rostelecom, net de eerste fase van het innovatieve project “Smart City”-concept afgerond. Een van de toepassing is de implementatie van een foto- en videobewakingssysteem om verkeersovertredingen op te nemen en controle te houden over de beweging van zware en grote voertuigen in de regio Astrakhan.

Nieuwe conferentie

Dimitar Dimitrakiev, Dentacoin Foundation

Een belangrijke conclusie is dat er behoefte is aan meer kennisuitwisseling en een volgende conferentie, georganiseerd door de Dentacoin Foundation en prof. Dr. Dimitrakiev in de stad Varna, Bulgarije, waar de hoogleraar werkt en woont. Dentacoin organiseert de conferentie, die zal uitmonden in een intensieve opleiding van een aantal academische professionals over het onderwerp blockchain, evenals in een meer gedetailleerde bestudering van het Dentacoin concept en de praktische toepassing en impact ervan op de tandheelkundige industrie. De introductie van blockchainstudies in de academische kalender is een prioriteit voor veel technische universiteiten in de Russische Federatie en het is een eer voor Dentacoin om dit initiatief te steunen.

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Deze blog is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!