Dentacoin van succesmunt DCN (+592% in 3 dagen!) blikt terug op succesjaar 2017

Advertorial – 2017 is een heel goed jaar voor ons geweest. Het team van Dentacoin is terecht trots op alles wat ze het afgelopen jaar hebben bereikt, maar vindt pas de eerste stap van een opmerkelijke reis. Immers, wanneer je op weg bent om een revolutie teweeg te brengen in een industrie, moet je bereid zijn om te erkennen dat er genoeg redenen zijn om de gemeenschap trots en blij te maken om deel uit te maken van de beweging.

Tandartsindustrie opschudden

De missie van Dentacoin is om de wereldwijde tandheelkundige gezondheid te verbeteren door het creëren van een gemeenschap van tandartsen, leveranciers en patiënten. De cryptomunt DCN is een van de pijlers van het concept, en de succesvolle ICO in oktober is een belangrijke mijlpaal geweest. Een ICO is een “make or break” -moment voor elke cryptomunt, en DCN heeft het voor elkaar gekregen om haar werkkapitaal stevig te verhogen.

In 2017 lanceerde Dentacoin ook hun eerste tools, waaronder het Trusted Review Platform. Dit platform beloont patiënten voor het plaatsen van onafhankelijke reviews van hun ervaring met een zorgverlener. Deze recensie wordt vastgelegd op onze blockchain. In 2017 werd ook het Dentavox platform gelanceerd, waardoor de mogelijkheden voor echte mensen om hun stem te laten horen bij het vormgeven van de toekomst van tandheelkundige zorg en Dentacare Mobile Android App – die gebruikers helpt om langdurige tandheelkundige gewoonten te vormen en hen dienovereenkomstig beloont.

Tandartsen zijn goedkoper uit

Onze ambitie is om de wereld te veroveren met onze innovatie. Op dit moment is Dentacoin geïmplementeerd in tandartsklinieken in Europa (Verenigd Koninkrijk, Bulgarije, Hongarije, India en Taiwan). Door de hoge mate van digitalisering is de Londense partnerkliniek F3T in staat om patiënten op dezelfde dag een behandeling aan te bieden met een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met andere Britse tandartsen. Het is geen wonder dat de kliniek in het eerste jaar een positieve cashflow heeft.

Dentacoin trok ook een geweldig team van adviseurs van over de hele wereld en op de verschillende gebieden die nodig zijn voor toekomstig succes. Van CRM tot verzekeringen, bedrijfsontwikkeling en computerwetenschap, deze professionals versterken de managementinzicht en tandheelkundige ervaring van ons team.

Professionele erkenning

Dentacoin is goed beoordeeld door diverse experts in de blockchain – en tandartsindustrie. Dit is met name het geval wanneer een blockchaintechnologie een gevestigde industrie wil hervormen. Om die reden beschouwt Dentacoin hun deelname aan de conferentie over digitale economie in Perm als een bevestiging dat we op de goede weg zitten. We mogen in juni 2018 weer terugkomen voor een nieuwe conferentie.

Ook vakblad CIO Review riep Dentacoin als één van de 20 veelbelovende blockchains wereldwijd. Een bescheiden mijlpaal, vooral wanneer je kijkt naar het briljante werk dat door andere cryptomunten wordt verricht. Dat we inmiddels ruim 200.000 mensen tot onze community mogen rekenen, spreekt breed vertrouwen uit.

DCN munt

De DCN-munt heeft de top 30 bereikt op de wereldwijde markt van cryptomunten, zoals te zien is op Coinmarketcap. Binnen één etmaal wisten we een 52 miljard dollar aan handelsvolume te bereiken. De koers is de afgelopen drie dagen met 592 procent gestegen. We zullen in 2018 één van de meest revolutionaire munten zijn.

Dus tegen iedereen die Dentacoin heeft ondersteund en gepromoot: dank voor dit geweldige jaar. Voor iedereen die geïnteresseerd is in ons doel, vragen wij u om onze unieke aanpak te bekijken. Kernovertuigingen en gemeenschap hebben elkaar nodig om te floreren, en we kijken uit naar een zeer welvarende toekomst.

MT Dentacoin

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Deze blog is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Mis niks meer!
Invalid email address