Nieuwsberichten » Bitcoin » beleggen » Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): de digitale Gulden (NLG)

Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): de digitale Gulden (NLG)

Jan-Robert Schutte van de CryptoAcademy geeft elke week een tip voor een altcoin of een Initial Coin Offering. Deze keer : de Gulden (NLG). Een marktkapitalisatie van 68 miljoen dollar, nummer 78 op de Coinmarketcap.

  bitcoin meester  

Lees de eerdere Marktupdates van Jan-Robert

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Rapport: Bitcoin (BTC) werkt als hedge tegen volgende liquiditeitscrisis

Job Nijsen

ICON (ICX) sluit deal met Infinity Stones voor versterking blockchain

Wessel Simons

‘Bitcoin (BTC) geen last van Facebook Libra en breekt door $10.000′, aldus deze ‘opperbull’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.