Altcoin van de Week ICO Nieuws

Altcoin van de Week: WePower

WePower was één van de meest populaire ICO’s van dit jaar. Het blockchainbedrijf uit Litouwen haalde maar liefst 40 miljoen dollar op met haar publieke ICO. Tijdens de presale-ronde werd al 30 miljoen dollar geïncasseerd, waarvan 19 miljoen dollar vanuit investeringsfondsen.

   
   

Energietokens

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor het financieren van hun ontwikkeling. Dat is mogelijk door de toekomstige energieproductie van het park al vooraf te verkopen in de vorm van energietokens. Een van de sterke punten is dat WePower in korte tijd vele partnerships en klanten weet te strikken, een groot voordeel ten opzichte van ICO’s die tientallen miljoenen euro’s op willen halen zonder enige klant en waarvan de investeerder nog maar moet afwachten wat er terecht komt van het mooie idee.  WePower heeft onder meer partnerships gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

   

Altcoin van de Week

Jan-Robert Schutte, investeerder bij de CryptoAcademy, ziet de potentie ook en roept WePower uit tot Altcoin van de Week. Bekijk hieronder naar zijn analyse.

Lees meer van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

nano x

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

   
   

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

1 bericht

VIDEO Altcoin van de Week van cryptotrader Jan-Robert Schutte: WePower (WPR) - Bitcoin Magazine 27 februari 2018 at 21:53

[…] BitcoinMagazine een tip voor een Altcoin. Deze week: WePower (WPR). Jan Robert heeft de altcoin al eerder besproken, maar geeft deze week een […]

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com