Arklign gaat in crypto: het tandtechnisch laboratorium implementeert Dentacoin

Persbericht Dentacoin

Nadat Dentacoin (DCN) geïntegreerd werd in Blockchain wallet Jaxx, doet zij nu een verdere stap in adoptie.

De cryptovaluta, dat zich richt op de wereldwijde tandartssector en mondhygiëne, wist een strategisch partnerschap af te sluiten met Arklign Laboratories, een full service tandtechnisch laboratorium in San Jose, California.

Wereldwijde implementatie

Dentacoin kent daarnaast ook al implementatie in zeventien klinieken wereldwijd. Drie praktijken van LifDental, Aura Family Dentistry, Group Health Dental, Gramercy Dental Center en Park South Dentistry in de VS.

Daarnaast Quality Affordable Dentistry en F3T Dental Clinic in het Verenigd Koninkrijk. En Dental on Flinders in Australië, Studio Toia Italië, CONTIDENT Hongarije, Swiss Dentaprime Bulgarije, Dentech Dental Care India, Mr. iTeeth Taiwan, Dentist3 Maleisië en Daily Care Dental in Fiji.

Om wereldwijd zoveel mogelijk marktparticipanten te bereiken liet de Dentacoin Foundation daarnaast weten een partnerschap aan te zijn gegaan met PCP Dental Recruitment. Een van de snelst groeiende recruitment organisaties in de tandartssector in het Verenigd Koninkrijk.

Arklign

Arklign betreft een innovatief bedrijf dat uniek gepositioneerd is als een end-to-end partner voor tandheelkundige dienstverleners. Haar gemakkelijke online platform is specifiek ingericht voor tandartsen.

Arklign verbindt en transformeert de tandtechnische ervaring door centralisering van de workflow en het automatiseren van de communicatie, terwijl daarnaast een persoonlijke, praktische benadering wordt geboden door haar klantenservice.

Het tandtechnisch laboratorium is daarnaast zo opgezet dat zij 24 uur per dag doordraait.

Ray Aide, CEO van Arklign: “After learning that Dentacoin is not just a currency, but a company that develops tools that add value to the dental industry, I saw the potential”

Dentacoin wordt nu geïmplementeerd in Arklign’s betalingsmogelijkheden, waarbij tandartsen een percentage van de rekeningen kunnen betalen in de specifieke cryptovaluta.

Dentacoin zou later ook gebruikt kunnen worden in Arklign’s eigen rewards programma via haar Case Relationship Management platform (aCRM). Een mooie volgende stap in wijdere adoptie.

Bronnen: Arklign, Dentacoin

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!