Ad Clicks : Ad Views :

Icecat start presale cryptomunt ICURY

/
/
/
116 Views
Spread Your Crypto Love

Beursgenoteerd uitgever en wereldwijd verspreider van productinformatie in de e-commercemarkt Icecat is met de presale gestart van haar cryptomunt ICURY. In deze onderhandse voorverkoop richt Icecat zich op professionele crypto-investeerders.

ICURY

De uitgifteprijs van de ICURY – Icecat Crypto Currency – is 2,5 eurocent en de minimale doelstelling voor de tokenuitgifte is om 1,25 miljoen euro op te halen. Het streven is om gedurende de gehele ICO bijna 40 miljoen euro op te halen. De ICURY moet een alternatieve munt worden waarmee klanten de productinformatie die ze voor hun webwinkels en productvergelijkers gebruiken vooruit kunnen betalen. De opbrengst van de ICO gaat naar softwareontwikkeling en de ontwikkeling van meer datasheets, waarvan er nu zo’n 18 miljard per jaar worden gedownload, door tienduizenden e-commerce-bedrijven. Om de honger naar productdata te blijven stillen, is een open en gedecentraliseerde blockchain waarin datakwaliteit vastgelegd en gegarandeerd wordt (Proof Of Quality) onmisbaar, zo meent het bedrijf.

Icecat

Icecat is een winstgevende en snelgroeiende, online uitgever. Het werkt mondiaal voor tienduizenden webshops zoals Amazon, Wehkamp, BOL en merken als Philips, Akzo en TomTom.
Wat de ICURY vooral speciaal maakt is dat het een munt betreft die uitgegeven wordt door een bestaand, winstgevend bedrijf met operationele diensten en een succesvolle trackrecord.
Wanneer de ICURY over enkele weken wordt uitgegeven is het de eerste die door een Nederlands beursgenoteerd bedrijf in omloop wordt gebracht.

Voorwaarden aanschaffen Icecat

Investeerders die de munt bij de ICO kopen, moeten deze minimaal zes maanden in portefeuille houden. Ze kunnen daarnaast voor minimaal duizend euro instappen en maximaal tien miljoen, aldus het whitepaper, waarbij de betaling geschiedt in ether of bitcoin.

Icecat streeft ernaar om circa 30 procent van de opbrengst uit ICURY-verkoop te reserveren voor de terugkoop van ICURY als marktomstandigheden daarom vragen. 25 procent van de opbrengsten zal gebruikt worden voor het financieren van de creatie van productcontent. Circa 47 procent van de ICURY-tokens wordt door Icecat achtergehouden om contentproductie van derden binnen haar contentsyndicatienetwerk te bevorderen.

Icecat streeft zo de productie van productdatasheets op te voeren van 1 miljoen per jaar nu, tot 100 miljoen per jaar in de toekomst.

Meer lezen over andere cryptomunten ga naar de dossierpagina “Cryptomunten” van Bitcoin Magazine.

Bronnen: NPEX, Emerce, Dutch IT Chanel, Iceclog

Foto: Flickr / Marco Verch

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Hodler Company

Contentpartner: Cyber Capital

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

ACTIE Digital Florins!

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Partner: Dentacoin

Deze start-up uit Maastricht bouwt aan een blockchain-oplossing voor uw tandarts, de Dentacoin (persbericht)

Nieuwe contentpartner

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch