Implantaten Duitse tandartsleverancier Bredent af te rekenen met Dentacoin (advertorial)

Advertorial – Tandheelkundige implantaten van Bredent, een van’s werelds toonaangevende fabrikanten van tandheelkundige implantaten, zijn af te rekenen met Dentacoin. De leverancier van Bredent implantaten – Dentamed – heeft een webshop ingericht waar alleen met Dentacoin afgerekend kan worden. Die keuze biedt Dentamed een aantal voordelen zoals een vereenvoudigd, geautomatiseerd en beveiligd betalingssysteem en aanzienlijke kostenbesparingen in transacties en logistiek.

Over Bredent

Bredent, opgericht in 1995 in Duitsland, is een producent van zeer geavanceerde tandheelkundige implantaten. Een van Bredent’s producten – SKY fast & fixed – stelt tandartsen in staat hun patiënten in één dag en tegen betaalbare kosten extractie, implantatie en tijdelijk herstel aan te bieden. Bredent ontwikkelt optimaal op elkaar afgestemde individuele producten, systeemoplossingen, bijvoorbeeld in de implantaatprothetische sector, en therapeutische concepten “Made in Germany”. Deze stellen tandartsen en tandtechnici in staat om hoogwaardige, kosteneffectieve esthetische restauraties te realiseren en te onderhouden die zorgen voor parodontale hygiëne. Onze competentie en innovatieve kracht maken ons tot een toonaangevend voorbeeld op de tandheelkundige markt “, legt het management uit.

Optimalisering toeleveringsketen via blockchain

Bredent heeft een concept ontwikkeld voor volledig gedigitaliseerde implantatieworkflow, waarbij laboratorium en tandarts geïntegreerd zijn, wat leidt tot hoge efficiëntie, kostenbesparingen en een hogere kwaliteit van de tandheelkundige zorg.

Daarom is de in Duitsland gevestigde fabrikant van mening dat het consequent is om de blockchaintechnologie te gebruiken, te beginnen bij logistieke en betalingstransacties. We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van het Dentacoin project “, deelt Wolfgang Lechner, Export Manager bij Bredent medical GmbH & Co. KG.

Branchespecifieke valuta zoals Dentacoin

De hoge mate van fragmentatie is inherent aan de tandheelkundige industrie. Dat maakt het gebruik van branchespecifieke valuta zoals Dentacoin zeer gunstig voor alle schakels in de toeleveringsketen. Het zorgt ervoor dat internationale transacties veel goedkoper, gemakkelijker, sneller en veiliger worden “, aldus Pavel Georgiev, Sales Manager bij Dentamed Shop. Hij voegt toe: “We hebben kennis gemaakt met Dentacoin en de voordelen die het biedt, net toen we discussieerden over de mogelijkheden voor internationale expansie (de afgelopen 7 jaar was Dentamed gericht op de Europese markt, ed.). Dentacoin heeft naam gemaakt in deze sector, elke internationale handelaar realiseert zich dit gemakkelijk”.

Implementatie Dentacoin

Het aantrekken als partner van een toonaangevende fabrikant van tandheelkundige implantaten zoals Bredent en een internationaal opererende leverancier als Dentamed is voor Dentacoin een enorme stap voorwaarts in de richting van haar doel om de benodigde efficiëntie op alle gebieden van de tandheelkundige industrie te realiseren.

Dentacoin is al geïmplementeerd als betaalmiddel in zeventien tandheelkundige klinieken over de hele wereld (in de Verenigde Staten, Australië, Verenigd Koninkrijk, Italië, Hongarije, Hongarije, Bulgarije, Maleisië, Taiwan, Fiji, India) en meer dan 10 000 mensen maken actief gebruik van de ontwikkelde tools (Dentacoin Trusted Reviews, DentaVox Research Platform, Dentacare mobile app). Onlangs kondigde Dentacoin ook strategische partnerships aan met Arklign, een end-to-end digitale tandheelkundige labopartner gevestigd in San Jose, Californië, en PCP Dental Recruitment, een van de snelst groeiende tandheelkundige wervingsbureaus in het Verenigd Koninkrijk. De valutacyclus is gesloten.

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Deze blog is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!