Interview Jeremias Grenzebach (Dentacoin): “Onze blockchain wordt het toekomstige besturingssysteem van de tandartsindustrie”

Bitcoin Magazine heeft een exclusief interview met Jeremias Grenzebach (LinkedIn) van het blockchainbedrijf Dentacoin. Grenzebach geeft zijn visie op de huidige cryptomuntenmarkt en de positie van Dentacoin daarin.

1. Wat is uw visie op de huidige cryptocurrencymarkt?

Grenzebach: “De huidige situatie op de cryptomarkt wordt sterk beïnvloed door een algemene hype rondom blockchaintechnologie en bijbehorende startups. Helaas, veel van de ICO’s hebben geen serieus businessplan, noch een case voor het gebruik van hun token of coin. Veel ICO’s blijken vooral manieren om kapitaal in te zamelen of zelfs oplichting te zijn. Het meest waarschijnlijke resultaat op de middellange termijn is een sterke waardedaling zijn van vele valuta’s en een sterk afkoelende markt, verwacht ik. Alleen spelers met een solide plan en verdienmodel gaan deze rat race overleven. Bedrijven die echte oplossingen bieden voor de werkelijke behoeften in onze maatschappij zoals tandartszorg.”

2. Hoe zal de toekomst van de cryptocurrency markt dit jaar en daarna evolueren?

Grenzebach: “Ik ben van mening dat 2018 en 2019 wordt beïnvloed door verdere wet- en regelgeving inzake crypto-wisselkantoor en transfers, over de hele wereld. Bovendien zal crypto in 2018/2019 in steeds meer landen een hoofdonderwerp worden, waardoor de publieke acceptatie toeneemt en het creëren van nieuwe use cases. Daarnaast kunnen we een belangrijke verschuiving zien van Proof-of-Work naar Bewijs van betrokkenheid en andere consensusalgoritmen. Dat zal naast andere technische aspecten verbeteringen aan te brengen, het massaal gebruik van munten en penningen mogelijk te maken en de transactiekosten laag te houden”.

3. Welke rol spelen overheden en financiële overheden in de groei van deze sector?

Grenzebach: “De benadering die overheden zullen volgen om crypto valuta’s te hanteren bepaalt hun marktwaarde en de mate van wereldwijde adoptie. Technisch gezien is bitcoin en de altcoins zeer goed in staat zijn om elke vorm van poging tot beperking door de autoriteiten te overleven. Een verbod op de blockchaintechnologie leidt tot een stagnatie van de economische groei. Anderzijds komt op innovatie gerichte en progressieve wetgeving zeer ten goede van de cryptomarkt. Ik ben van mening dat dit de enige redelijke benadering is voor het bereiken van een technologie die de toekomst heeft en aanwezig blijft”.

4. Wat zijn de belangrijkste resultaten die Dentacoin tot nu toe heeft behaald?

Grenzebach: “Stichting Dentacoin is in maart 2017 opgericht en sinds korte tijd operationeel:
– we hebben met succes via onze ICO kapitaal opgehaald voor onze verdere ontwikkeling; meer dan 20 000 mensen over de hele wereld hebben in ons geïnvesteerd
– de eerste drie tools die we hebben ontwikkeld is de Dentacoin Trusted Reviews, een blockchainplatform waarbij tandartsen gedetailleerde feedback krijgen; het DentaVox Research platform, het verzamelen van waardevolle marktonderzoeksgegevens over aan tandartszorg gerelateerde onderwerpen; DentaCare Mobile App, die helpt bij gebruikers om gezonde tandheelkundige gewoonten vast te stellen;
– Onze token Dentacoin is geïmplementeerd als betaalmiddel bij negentien tandheelkundige klinieken over de hele wereld (in Verenigde Staten, Australië, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Hongarije, Bulgarije, Servië, Maleisië, Fiji, Taiwan, Pakistan, India)
– Strategische partnerschappen tot stand gebracht met Arklign, een end-to-end digitale laboratoriumpartner in San Jose, Californië; PCP Dental recruitment in Londen, Verenigd Koninkrij en Bredent implantatenfabrikant uit Duitsland en Dentamed, een internationale leverancier van implantaten.”

5. Welke mijlpalen heeft Dentacoin voor 2018?

Grenzebach: “Op dit moment zijn we sterk gericht op het verbeteren van onze instrumenten en het afsluiten van partnerships met nieuwe partners uit de tandartsindustrie. We werken aan de ontwikkeling van Denta Coin als platform, waarbij alle tools worden geïntegreerd. Een van de belangrijkste volgende mijlpalen is de Dentacoin Assurance, een belangrijke bouwsteen van onze oplossing. Dentacoin Assurance stimuleert patiënten om te betalen voor preventieve zorg. Door de lage maandelijkse vergoeding die tandartsen in Dentacoin ontvangen, zijn patiënten verzekerd van het ontvangen van preventieve tandheelkundige zorg. Patiënten gaan ook akkoord met het beoefenen van regelmatige mondhygiëne. Tandartsen ontvangen daarentegen regelmatig aanvullende inkomsten en stemmen ermee in om patiënten individueel advies te geven over hoe hun mondzorg kan worden verbeterd om tandheelkundige problemen in de toekomst voorkomen. Een sociaal netwerk voor tandheelkunde, dat alle marktdeelnemers met elkaar verbindt en een gedecentraliseerde databank vormt. voor dentale gezondheidsdossiers, volledig gecontroleerd door patiënten, is ook in ontwikkeling. We zijn momenteel in contact met honderden tandartsen die bereid zijn omDentacoin in de praktijk te implementeren. We bespreken ook verschillende partnerschapsmodellen met laboratoria en leveranciers”.

6. Welke updates zijn er dit jaar gepland voor de blokketting van Dentacoin? Werkt u aan een eigen blockchain?
Grenzebach: “We zijn van plan om te blijven vertrouwen op de blockchain van Ethereum, aangezien we vertrouwen op het hoge niveau van de Ethereum-blockchain. Veiligheid is een solide basis voor onze oplossing. Wij geloven dat het Ethereum-project zich verder gaat ontwikkelen na verloop van tijd. We verwachten veel snellere transactietijden die DCN gebruikers nodig hebben voor het opschalen van onze oplossingen.”

7. Kunt u een ander bedrijf / munt of munt die u vindt inspirerend?
Grenzebach: “De projecten in de “blockchain scene” die over een duidelijk real-world implementatiepotentieel beschikken hebben mijn aandacht.  uPort is een voorbeeld dat het vermelden waard is. Als een zelfvertrouwen identiteitssysteem op basis van Ethereum, dat ons zou kunnen helpen om betrouwbare digitale identiteiten te creëren. we missen op dit moment. Integratie van uPort in de Dentacoin tools zou zeer goed kunnen zijn
weldadig.”

8. Wat is uw ambitie met Dentacoin voor 2018 en daarna?

Grenzebach: “Ik noemde de belangrijkste mijlpalen voor ons op korte termijn. Planning op korte termijn is belangrijk, omdat het ons helpt om voortdurend vooruitgang te boeken en nooit de richting te verliezen. Dentacoin heeft echter duidelijk aangegeven dat zij zich op lange termijn richt op de volgende punten beginnen, dus onze ambities reiken tot ver na 2018. Over twintig jaar kan ik me voorstellen dat Dentacoin het besturingssysteem van de tandartsindustrie.”

bitcoin meester

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Bovenstaand interview is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Mis niks meer!
Invalid email address