beleggen blockchain cryptomunten ICO ICO van de Week

Meet the ICO’s (2): Cryptics, Handelion en Freed

Spread Your Crypto Love

Bitcoin Magazine BeNeLux was aanwezig bij De Dag van de Crypto in de Rai op 29 en 30 januari. Een vol programma alwaar trendwatcher Vincent Evers zowel toezichthouders, als De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiele Markt (AFM), als ICO’s samenbracht.

Een velerlei aan nieuwe bedrijven die geld op proberen te halen middels de zogeheten ICO’s wilden zich graag introduceren. Overigens klopt dat niet volledig. Verschillende bedrijven bleken geen startup te zijn maar al een jarenlange business te hebben en een overstap te willen maken naar de blockchain.

In vijf artikelen voor Bitcoin Magazine BeNeLux geeft een gedeelte daarvan, er waren in totaal zo’n 35 bedrijven aanwezig, een uitleg over hun specifieke project en bijbehorende blockchainoplossing voor de toekomst.

Handelion

Handelion betreft een open blockchain ecosysteem en wil graag het probleem oplossen van verlies aan middelen in de internationale handel. Zij ziet de mogelijkheid voor zowel investeerder, verkoper als koper in de markt om te profiteren van de decentraal gedistribueerde grootboek oplossing dat blockchain biedt. Haar ICO was in december maar loopt nog steeds.

Freed

Freed betreft een project van TVX Games, dat sinds 2003 bestaat. Het wil middels een platform op de blockchain een eerlijke distributie aan inkomsten voor zowel eigenaren, uitgevers als spelers van online high performance games. Het betreft een open platform waarbij computers van gamers geïntegreerd worden in een wereldwijd gedistribueerd computersysteem. Haar visie is dat gaming winstgevend moet worden voor alle betrokken partijen.

Cryptics

Cryptics wil zowel private als professionele investeerders, traders en de wetenschappelijke gemeenschap (incl. ontwikkelaars en miners) samenbrengen. Het analyseert de cryptomarkt en creëert vooruitzichten. Omdat de cryptomarkt zo moeilijk te voorspellen is ziet zij een uitgelezen kans om een professionaliseringsslag te maken richting analyse en voorspellingen middels AI, ook voor de ICO markt.

Zie de volgende ICO’s

Advertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch