VIDEO Altcoin van de Week van cryptotrader Jan-Robert Schutte: WePower (WPR)

WePower is tot nu toe één van de meest populaire ICO’s van dit jaar. Het blockchainbedrijf uit Litouwen haalde 40 miljoen dollar op met haar publieke ICO. Tijdens de presale werd 30 miljoen dollar geïncasseerd, waarvan het merendeel, 19 miljoen dollar, van investeringsfondsen.

Zonne – en windparken

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor de financiering van hun park. De toekomstige energieproductie van het park wordt vooraf verkocht in de vorm van de energietokens van WePower. De utility token heeft daarmee een centrale plek in hun business. Daarnaast wist WePower in korte tijd de nodige partnerships af te sluiten. Zo zijn er deals gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

Altcoin van de Week: WePower

Cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft elke week voor BitcoinMagazine een tip voor een Altcoin. Deze week: WePower (WPR). Jan Robert heeft de altcoin al eerder besproken, maar geeft deze week een update.

Lees meer van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!