Altcoin van de Week beleggen

VIDEO Altcoin van de Week van cryptotrader Jan-Robert Schutte: WePower (WPR)

WePower is tot nu toe één van de meest populaire ICO’s van dit jaar. Het blockchainbedrijf uit Litouwen haalde 40 miljoen dollar op met haar publieke ICO. Tijdens de presale werd 30 miljoen dollar geïncasseerd, waarvan het merendeel, 19 miljoen dollar, van investeringsfondsen.

   
   

Zonne – en windparken

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor de financiering van hun park. De toekomstige energieproductie van het park wordt vooraf verkocht in de vorm van de energietokens van WePower. De utility token heeft daarmee een centrale plek in hun business. Daarnaast wist WePower in korte tijd de nodige partnerships af te sluiten. Zo zijn er deals gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: WePower

Cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft elke week voor BitcoinMagazine een tip voor een Altcoin. Deze week: WePower (WPR). Jan Robert heeft de altcoin al eerder besproken, maar geeft deze week een update.

Lees meer van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

8 berichten

Jan Robert Schutte 3 maart 2018 at 00:42

Het is mooi om te zien dat WePower de weg omhoog weer heeft ingeslagen! +20% vandaag naar $0,20.

WEBINAR Altcoin van de Week van CryptoAcademy: GUTS (GET) - Bitcoin Magazine 5 maart 2018 at 21:57

[…] Altcoin van de Week: WePower (WPR) […]

VIDEO Webinar CryptoAcademy: hoe selecteer je de juiste ICO? - Bitcoin Magazine 7 maart 2018 at 10:24

[…] Altcoin van de Week: WePower (WPR) […]

WePower genoteerd aan Binance, koers schiet tijdelijk omhoog | Bitcoin Magazine 29 maart 2018 at 13:34

[…] WePower was eerder dit jaar Altcoin van de Week bij Bitcoin Magazine. Lees hier de analyse >> […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com