Altcoin van de Week » VIDEO Altcoin van de Week van cryptotrader Jan-Robert Schutte: WePower (WPR)

VIDEO Altcoin van de Week van cryptotrader Jan-Robert Schutte: WePower (WPR)

WePower is tot nu toe één van de meest populaire ICO’s van dit jaar. Het blockchainbedrijf uit Litouwen haalde 40 miljoen dollar op met haar publieke ICO. Tijdens de presale werd 30 miljoen dollar geïncasseerd, waarvan het merendeel, 19 miljoen dollar, van investeringsfondsen.

Zonne – en windparken

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor de financiering van hun park. De toekomstige energieproductie van het park wordt vooraf verkocht in de vorm van de energietokens van WePower. De utility token heeft daarmee een centrale plek in hun business. Daarnaast wist WePower in korte tijd de nodige partnerships af te sluiten. Zo zijn er deals gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

Altcoin van de Week: WePower

Cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft elke week voor BitcoinMagazine een tip voor een Altcoin. Deze week: WePower (WPR). Jan Robert heeft de altcoin al eerder besproken, maar geeft deze week een update.

Lees meer van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

AFM waarschuwt voor een boilerroom, maar wat is dit eigenlijk?

Clint Cabell

Cryptofonds van $100 miljoen voorziet 10 jaar durende bull-markt Ethereum

Job Nijsen

Altcoin van de Week: ‘Crypto20 (C20) biedt exposure in de top 20, koersdoel $1.20’

Jan Robert Schutte

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder