VIDEO Crypto-specialist Peter Noppen: “Koers bitcoin vrijwel zeker in langere opwaartse trend”

De zelfstandige valutahandelaar Peter Noppen gaat de komende maanden bij Bitcoin Magazine Benelux een aantal cryptomunten bespreken. Deze keer: bitcoin, die de afgelopen maand fors was ingezakt, en sinds zondagmiddag weer in de lift zit naar het positieve nieuws uit de G20-top.

Koers bitcoin, twee mogelijke scenario's

Volgens Peter Noppen kan de bitcoin twee kanten op. Of de huidige trend opwaarts zet door en er komt een nieuw record richting de 24.000 dollar dit jaar. Of de huidige opwaartse trend buigt op de korte termijn naar beneden rond de waarden 2.500 tot 4.500 dollar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Over valutahandelaar Peter Noppen

Peter Noppen heeft diverse commerciële functies bekleed in het verzekeringswezen, alvorens hij wegens ziekte afgekeurd raakte. Hij is zich vervolgens gaan toeleggen op speculeren op de valutamarkt, de Foreign Exchange, ook wel bekend als FOREX. Peter heeft zich daarbij vooral bezig gehouden met het bestuderen van Elliott Wave Theorie, gecombineerd met Fibonacci levels. Inmiddels is hij daarmee zeer succesvol en geeft hij ook internationaal, online les in Elliott Wave Theory, vaak afgekort tot EWT. Daarnaast heeft hij een behoorlijk aantal, op EWT gebaseerde, publicaties en analyses op zijn naam staan op diverse sites.”

Meer van Peter Noppen lezen?

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.