WePower genoteerd aan Binance, koers schiet tijdelijk omhoog

WePower (WPR) is sinds vandaag genoteerd aan ruilbeurs Binance. De volgende paren WPR/BTC en WPR/ETH zijn te verhandelen. De koers van de cryptomunt schoot omhoog (+20%), maar de groei is op de donderdagmiddag afgevlakt met een plusje van 9,3%. Bij de introductie, 9 februari 2018, was één token 21 dollarcent waard. Nu ligt de koers op iets meer dan 10 dollarcent.

De marktkapitalisatie is 41 miljoen dollar met een handelsvolume van 11 miljoen dollar het afgelopen etmaal. In totaal zijn er 402 miljoen WPR tokens verspreid op een totaal van 745 miljoen stuks.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Zonne – en windparken

WePower heeft een model ontworpen waarbij ontwikkelaars van zonne – en windparken in een eerder stadium kapitaal kunnen aantrekken voor de financiering van hun park. De toekomstige energieproductie van het park wordt vooraf verkocht in de vorm van de energietokens van WePower. De utility token heeft daarmee een centrale plek in hun business. Daarnaast wist WePower in korte tijd de nodige partnerships af te sluiten. Zo zijn er deals gesloten met stroom – en gasnetbeheerder Elering AS uit Estland, het ministerie van Energie van Litouwen, 220 Energia en Spaanse/Italiaanse energiebedrijven zoals Conquista solar, Civitas-project en Novacorex.

Altcoin van de Week

WePower was eerder dit jaar Altcoin van de Week bij Bitcoin Magazine. Lees hier de analyse >>

Lees meer over:
Binancecryptomunt

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.