Ook Nederlandse tandheelkundige praktijken accepteren cryptomunt voor de tandheelkundige industrie (Advertorial)

(Advertorial) Het netwerk aan Dentacoin-partners groeit gestaag. Vanaf deze week starten ook twee Nederlandse tandheelkundige klinieken, Clinident uit Zoetermeer en Tridental Mouthware uit Katwijk, met de implementatie van de Dentacoin tools en accepteren ze haar cryptomunt DCN als betaalmiddel.

Clinident

Clinident is een moderne tandartspraktijk in Zoetermeer. Praktijkeigenaar is Gerard van der Wal, die met zijn team van professionals – ieder met eigen specialisaties – patiënten de hoogst mogelijke kwaliteit bieden in behandeling wil bieden.

De praktijk richt zich op tandheelkundige implantaten en werkt daarbij samen met verschillende toonaangevende fabrikanten aangaande. Een van hen, Bredent, betreft een partij dat al eerder een samenwerking aanging met Dentacoin.

Clinident biedt patiënten, die kampen met een ontbrekende tand of zelfs volledig tandeloze mond, oplossingen die duurzaam, comfortabel en functioneel zijn, waarbij een mooi uiterlijk garandeert is.

bitcoin meester

Tridental Mouthware

Tridental Mouthware, gevestigd in Katwijk, biedt een nog breder scala aan tandheelkundige diensten aan, waaronder implantaten, parodontologie, endodontologie en algemene, prothetische en pediatrische tandheelkunde.

Dankzij de moderne technische uitrusting van Tridental is een nauwkeurige diagnose en een optimale behandeling verzekerd. Met een eigen tandheelkundig laboratorium kent zij een belangrijk concurrentievoordeel, waarmee het snellere en goedkopere productie weet te bewerkstelligen waarbij een goede kwaliteit gewaarborgd is.

Gerard van der Wal, protheticus en eigenaar van Clinident: “Op zoek naar tandheelkundige cryptocurrencies kwam ik Dentacoin’s whitepaper tegen. Na het lezen daarvan was ik overtuigd van het potentieel van het Dentacoin systeem, voor zowel onze patiënten als praktijk. Het mogelijke potentieel is echt enorm”

Dentacoin

Clinident en Tridental Mouthware sluiten zich nu dus aan bij het Dentacoin Netwerk.

Onlangs kondigde Dentacoin ook al een partnerschap aan te zijn gegaan met de bekroonde startup Floss Bar in New York. Ook kondigde Dentacoin strategische partnerships aan met Arklign in Californië en PCP Dental Recruitment in het Verenigd Koninkrijk.

Dentacoin kende tot nu toe een implementatie als betaalmiddel binnen 21 tandheelkundige klinieken verspreid over de wereld in 13 landen. Meer dan 10.000 mensen maken al actief gebruik van de ontwikkelde tools en apps (Dentacoin Trusted Reviews, DentaVox Research Platform en de mobiele app van Dentacare).

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Dit blog betreft een onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address