Valutahandelaar Peter Noppen: bitcoin klaar voor een nieuwe bull run?

Bitcoin is het afgelopen etmaal met ruim 11 procent gestegen. De afgelopen zeven dagen staat de grootste cryptomunt nog op een min van 14,2 procent, aldus marktvorser Coinmarketcap.

De bitcoin lijkt klaar te zijn voor een nieuwe ‘run’ naar boven. betoogt de zelfstandige optie – en futureshandelaar Peter Noppen in een nieuwe blog op Investing.com.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin klaar voor bullrun?

In de bovenstaande daggrafiek is duidelijk: de nieuwe eerste move up en de daaropvolgende correctie zien eruit als Waves 1 en 2. Zoals in 70% van alle Wave 2 retracements, zien we ook nu dat deze precies valt in het 50% – 61.8% niveau van Wave 1. Dat zou betekenen dat de koers van bitcoin klaar is voor een behoorlijke nieuwe upmove, namelijk de Wave 3. Deze zou de koers zomaar richting een nieuwe “all time high” kunnen brengen.

Over Peter Noppen

Peter Noppen heeft diverse commerciële functies bekleed in het verzekeringswezen., alvorens hij wegens ziekte afgekeurd raakte. Hij is zich vervolgens gaan toeleggen op speculeren op de valutamarkt, de Foreign Exchange, ook wel bekend als FOREX. Peter heeft zich daarbij vooral bezig gehouden met het bestuderen van Elliott Wave Theorie, gecombineerd met Fibonacci levels. Inmiddels is hij daarmee zeer succesvol en geeft hij ook internationaal, online les in Elliott Wave Theory, vaak afgekort tot EWT. Daarnaast heeft hij een behoorlijk aantal, op EWT gebaseerde, publicaties en analyses op zijn naam staan op diverse sites.”

bron: Investing.com

Lees meer over:
beleggenBitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...