Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

VIDEO Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): “NEO gaat keihard naar de 80 dollar”

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

Ook NEO, het ‘Chinese ethereum’, ontkomt niet aan de barre cryptowinter. De koers van NEO is de laatste weken behoorlijk onder druk komen te staan en heeft zelfs de $50 genaderd.

Koopadvies: NEO

Dit is een mooi moment om NEO, de Chinese concurrent van Ethereum, gaat keihard omhoog, verwacht optiehandelaar en cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy. “Een niveau van 80 dollar ligt in het verschiet; een stijging van 60% ligt daarom in lijn der verwachtingen van JR. Wel is het belangrijk om een stop-loss niveau te plaatsen onder de $47 a $46.

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

3 Comments

  Leave a Comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Contentpartner: Cyber Capital

  ACTIE Digital Florins!

  Ledger Nano S voor slechts €79!

  Airdrops claimen!

  Nieuwe partner: Hodler Company

  Cryptics actie: Win een Lambo!

  Actie: gratis Tokenbox tokens

  Nieuwe partner: Tokenbox.io

  Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

  Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

  This div height required for enabling the sticky sidebar


  WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  nl_NLDutch
  nl_NLDutch