Altcoin van de Week » VIDEO Altcoin van de Week van CryptoAcademy: Ripple (XRP)

VIDEO Altcoin van de Week van CryptoAcademy: Ripple (XRP)

bitcoin kopen

Ripple (XRP) was in 2017 de grootste groeier in cryptovalutaland met een plus van 3.600% (!). Ter vergelijking: bitcoin steeg vorig jaar ‘slechts’ met 1.318 procent. Deze piekgroei is de afgelopen maanden behoorlijk afgevlakt. Ripple is de afgelopen drie maanden nog steeds met 114 procent gegroeid. De pijn zit hem vooral in de afgelopen maand, waar de cryptomunt, net zoals vele altcoins, waarde heeft in moeten leveren. In het geval van ripple een min van 25%.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week van CryptoAcademy: Ripple (XRP)

De traders van CryptoAcademy verwachten dat ripple de komende dagen nog verder daalt en gaan “short” met XRP.

blockport

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.