Nieuwsberichten » Bitcoin » VIDEO Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy) met zijn Coin van de Week: Bitcoin (BTC)

VIDEO Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy) met zijn Coin van de Week: Bitcoin (BTC)

bitcoin kopen

Speciaal voor Bitcoin Magazine Benelux maakt Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy elke week een analyse van een altcoin. Deze week, omdat het toch wel een bijzondere week was, kiest hij voor de bitcoin (BTC). De moeder aller  cryptovaluta schoot zondagmiddag omhoog van circa 7.400 dollar om maandag naar 8.600 dollar te schieten. Maandagavond staat de koers op circa. 8.500 dollar. Bekijk zijn analyse hieronder.

  bitcoin meester  

Coin van de Week: Bitcoin (BTC)

blockport

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.