Altcoin van de Week beleggen Bitcoin Video's

VIDEO Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy) met zijn Coin van de Week: Bitcoin (BTC)

Speciaal voor Bitcoin Magazine Benelux maakt Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy elke week een analyse van een altcoin. Deze week, omdat het toch wel een bijzondere week was, kiest hij voor de bitcoin (BTC). De moeder aller  cryptovaluta schoot zondagmiddag omhoog van circa 7.400 dollar om maandag naar 8.600 dollar te schieten. Maandagavond staat de koers op circa. 8.500 dollar. Bekijk zijn analyse hieronder.

   
   

Coin van de Week: Bitcoin (BTC)

   

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

nano x

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

2 berichten

VIDEO Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): "Bitcoin gaat richting 7.200 dollar" | Bitcoin Magazine 26 maart 2018 at 21:26

[…] Jan Robert Schutte (CryptoAcademy): Alle remmen los, bitcoin naar 9.300 dollar […]

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com