WEBINAR Altcoin van de Week van CryptoAcademy: GUTS (GET)

Het blockchainbedrijf GUTS uit Amsterdam wil de schadelijke tussenhandel in de ticketverkoop aanpakken. Ze maken zich sterk voor een eerlijke en transparante ticketprijs. Onder meer Jochem Myjer, Guus Meeuwis en Youp van het Hek maken gebruik van het GET blockchainprotocol van GUTS om veilig tickets aan te bieden voor hun shows. Het GET protocol (GET) wordt verhandeld via o.a. IDEX en heeft een totale marketkapitalisatie van 10,6 miljoen euro. Het handelsvolume ligt met gemiddeld circa 10.000 euro per dag laag. Tot nu toe heeft GET zich ook niet kunnen onttrekken aan de neergaande altcoinmarkt.

Altcoin van de Week: GUTS (GET)

Het huidige prijsniveau ligt met circa 1 euro per stuk relatief laag. Voor CryptoAcademy een reden om eens extra aan ze te besteden in onze rubriek Altcoin van de Week. Bekijk her hieronder.

Bekijk meer webinar van Jan-Robert Schutte:

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!