Advertorial: Het op de blockchain gebaseerde onderzoeksplatform DentaVox wint aan momentum

Advertorial Het onlangs gelanceerde marktonderzoeksplatform DentaVox kent een indrukwekkende opleving en belooft zich daarmee te profileren als vertrouwde opiniebron voor de internationale tandheelkundige zorg.

In slechts vijf maanden tijd, sinds haar oprichting, rapporteert de blockchainapplicatie bijna 1 miljoen beantwoorde vragen. Daarbij zijn in totaal 78.439.853 Dеntacoin (DCN) tokens toegewezen aan meer dan 5.000 geregistreerde gebruikers. Dit als beloning voor hun persoonlijke inzet voor de verbetering van de wereldwijde tandheelkundige zorg.

Over DentaVox

Het DentaVox opinieplatform is een van de instrumenten van de in Nederland gevestigde Dentacoin Foundation. Dentacoin ontwikkelt de eerste blockchainoplossing voor de tandheelkundige industrie, met als missie de werelwijde tandheelkundige zorg te verbeteren.

Daarbij wil zij continue communicatie en veilige waarde-uitwisseling tussen alle marktpartijen binnen de tandheelkundige industrie mogelijk maken. Om deze missie uit te kunnen voeren werden en worden verschillende op de blockchain-gebaseerde tools en een gemeenschappelijke branchespecifieke cryptovaluta gecreëerd.

“De toenemende belangstelling voor DentaVox, het Trusted Review Platform en Dentacare* is een positieve indicatie dat mensen de waarde en het immense potentieel achter het Dentacoin concept beginnen te beseffen. Het belangrijkste doel van Dentacoin is het creëren van een wereldwijd ecosysteem voor alle deelnemers in de tandheelkundige industrie waar patiënten centraal staan”, aldus Klaus-Christian Werner, PhD, Industry Partner Acquisition Manager bij Dentacoin.

Nadat men zich inschrijft op DentaVox, kunnen er vragenlijsten worden afgenomen aangaande verschillende onderwerpen met betrekking tot tandheelkundige gezondheid. Hoe meer vragen iemand beantwoordt, hoe meer DCN-tokens er worden ontvangen. De geaccumuleerde DCN-tokens kunnen worden opgeslagen in de Dentacoin wallet, of kunnen worden gebruikt voor het betalen van tandheelkundige diensten. Al meer dan twintig tandartspraktijken over de hele wereld hebben zich daarbij als partner aangemeld bij de Dentacoin Foundation.

Betrouwbaarheid

Om de algehele authenticiteit en responskwaliteit van het onderzoeksplatform te waarborgen, heeft DentaVox onlangs nieuwe aandachtsregels geïntroduceerd, waarbij overtreding zal leiden tot een tijdelijke of permanente ban. Gebruikers die enquêtevragen herhaaldelijk sneller beantwoorden dan de controletijd of wanneer zij verscheidene controlevragen niet beantwoorden krijgen een verbod.

Na een derde tijdelijke ban worden gebruikers permanent uitgesloten van alle Dentacoin webtools (DentaVox, Trusted Review Platform, etc.) en verliezen zij alle verzamelde DCN-tokens. Deze maatregelen moeten er voor zorgen dat gebruikers niet enkel vragen beantwoorden om de DCN tokens te ontvangen, maar daadwerkelijk bijdragen aan de onderliggende missie van DentaVox: het verzamelen van waardevolle marktonderzoeksgegevens aangaande tandheelkundige zorg.

Nieuwe Onderwerpen & Statistieken

De aankomende versie van de DentaVox app zal nog meer verschillende enquêtes aan gaan bieden. Op dit moment kunnen geregistreerde gebruikers kiezen uit meer dan 20 enquêtes. Na het invullen van een bepaalde vragenlijst is het mogelijk voor respondenten basisstatistieken te bekijken. Met de nieuwste update worden deze statistieken op een visueel begrijpelijke manier gepresenteerd. Een verbeterde online ervaring mag dus worden verwacht, zowel tijdens het navigeren door de website als tijdens het invullen van de enquêtes.

Een andere stap in de richting van waardeoptimalisatie is de op handen zijnde introductie van een nieuw registratieproces, dat meer gedetailleerde sociografische informatie van leden vereist. Middels de blockchainoplossing kunnen gebruikers er zeker van zijn dat alle persoonlijke en door enquêtes gegenereerde gegevens op het DentaVox platform strikt vertrouwelijk zijn.

Toekomstpotentieel

Het team achter DentaVox zal ook een verbeterde versie van de marktonderzoekstool introduceren, die tandartsen en fabrikanten in staat zal stellen om maatwerk te vragen aangaande onderwerpen die hen zowel kan helpen diensten of producten te verbeteren als uit te breiden. De onderzoekscriteria en het onderzoeksdoel zal beter de definiëren zijn, waarbij zij zich kunnen richten op bepaalde sociografische groepen of het onderzoek beperken tot een specifieke geografische locatie.

Dentacoin toont zich een veelbelovend project, niet alleen door haar succesvolle en werkende onderzoeksplatform. De andere tools die door de Foundation zijn ontwikkeld (Trusted Reviews – het eerste platform op basis van de blockchain voor gedetailleerde feedback – en Dentacare – een mobiele app die gebruikers helpt gezonde gewoontes op het gebied van tandheelkunde te ontwikkelen) ondersteunen ondertussen al 35.000 actieve gebruikers op het Dentacoin-platform.

Cryptovaluta Dentacoin (DCN) is daarnaast genoteerd op verschillende internationale exchanges en wordt in meer dan 20 klinieken in 13 landen, evenals door tandtechnische laboratoria en leveranciers, geaccepteerd als betaalmiddel.

Overige informatie:
DentaVox Market Research Platform
Dentacoin Foundation
Trusted Reviews
Dentacare (Mobile App)

INTERVIEW Jeremias Grenzebach (Dentacoin): “Onze blockchain wordt het toekomstige besturingssysteem van de tandartsindustrie”

Bovenstaande is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!