Persbericht: Dentacoin genoteerd aan Changelly ruilbeurs

Dentacoin (DCN), de cryptocurrency voor de wereldwijde tandheelkundige industrie, is genoteerd aan de ruilbeurs Changelly, gevestigd in Praag. U kunt DCN kopen met een credit/debit kaart en deze eenvoudig omwisselen naar meer dan 100 andere altmins direct op deze omwisseling.

Over Changelly

Changelly is een populaire cryptocurrency ruilbeurs, die meer dan honderd altcoins aanbiedt. Je kunt er laagdrempelig altcoins kopen via een bancaire transactie. Sinds 2015 heeft Changelly meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers van over de hele wereld aangetrokken met zijn intuïtieve interface, de beste wisselkoersen, veilige transacties en lage kosten. Momenteel verwerkt het platform meer dan 15.000 transacties per week met een maandelijkse omzet van ongeveer 60 BTC. Het bedrijf werkt samen met Mycelium, Jaxx, Coinmarketcap, Coinpayments, Uquid debetkaart, Coinomi, en andere vooraanstaande bedrijven.

Eenvoudig Dentacoin kopen

Dankzij de aanpasbare betaalwidget die wordt gevoed door Changelly, kunt u nu uw creditcard gebruiken om Dentacoin (DCN) direct op onze website te kopen. U kunt DCN ook verwisselen met alle andere 100 altcoins.

“Met Dentacoin op Changelly is er veel meer mogelijk zoals de direct omwisseling van Dentacoin in meer dan honderd andere altcoins. Ook kunnen mensen DCN nu met hun bankkaart via één platform kopen! Dit gaat zeker helpen om het gebruik van Dentacoin te vergroten, omdat het bieden van gebruiksvriendelijke opties voor het opslaan en verhandelen van DCN essentieel is voor het succes van ons project”, aldus Jeremias Grenzebach, mede-oprichter en Core Developer bij Dentacoin Foundation.

Dentacoin (DCN) is al genoteerd op internationale uitwisselingsplatforms en wordt geaccepteerd als betaalmiddel in meer dan 20 klinieken in 13 landen, evenals door tandtechnische laboratoria en leveranciers.

Meer lezen over Dentacoin?

Overige informatie:
DentaVox Market Research Platform
Dentacoin Foundation
Trusted Reviews
Dentacare (Mobile App)

INTERVIEW Jeremias Grenzebach (Dentacoin): “Onze blockchain wordt het toekomstige besturingssysteem van de tandartsindustrie”

Dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Dentacoin.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!