Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

VIDEO Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): EOS

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

EOS is een blockchainplatform dat volgens het principe van “delegated proof of stake” (DPOS) werkt zoals het ethereumnetwerk. Bedrijf achter EOS is Block.One. De Initial Coin Offering vond eind juni vorig jaar plaats, waarbij er 170 miljoen dollar werd opgehaald. EOS is inmiddels uitgegroeid tot de nummer zes van de grootste cryptovaluta. De totale marktkapitalisatie is 4,7 miljard dollar en één EOS is nu ruim 6 dollar waard.

Koopadvies: EOS

Volgens optiehandelaar en cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy is het nu een goed moment om EOS (bij) te kopen. Hij verwacht een niveau van 9 dollar op de korte termijn. Afgelopen donderdag is de cryptomunt met 6% gestegen, mogelijk ook door het nieuws dat het mainnet onlangs is geupdate naar de 2.0 versie.

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

3 Comments

  Leave a Comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Contentpartner: Cyber Capital

  ACTIE Digital Florins!

  Ledger Nano S voor slechts €79!

  Airdrops claimen!

  Nieuwe partner: Hodler Company

  Cryptics actie: Win een Lambo!

  Actie: gratis Tokenbox tokens

  Nieuwe partner: Tokenbox.io

  Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

  Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

  This div height required for enabling the sticky sidebar


  WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  nl_NLDutch
  nl_NLDutch