VIDEO Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): Stellar (XLM)

De cryptovalutamarkt is sinds woensdag lekker aangetrokken. Vorige week was de totale marktkapitalisatie 249 miljard dollar en nu staat de totale marktkapitalisatie op 312 miljard dollar. Volgens optiehandelaar en cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy is het nu een goed moment om Stellar Lumen (XLM) te kopen. Wat doet het bedrijf uit San Francisco kortgezegd?

Schutte verwacht een niveau van $0,40 dollar op de korte termijn en wellicht zit zelfs $0,50 in het vat. Afgelopen dagen is de nummer acht cryptomunt met een marketcap van ruim $4 miljard met 20% gestegen, na wekenlang te hebben geconsolideerd. Wel zal JR onder de $0,17 uit de markt stappen om het verlies te beperken.

Altcoin van de Week: Stellar (XLM)

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!