VIDEO-INTERVIEW Dirk Scheringa (ICO Headstart): “95% van de ICO’s komen niet door onze screening”

Opvallend nieuws eind vorig jaar: de ICO Headstart haalde ruim 11,5 miljoen dollar op tijdens hun pre-ICO-verkoop van hun MOAT-tokens. Achteraf gezien een goede timing om op de toppen van de markt een Initial Coin Offering aan te bieden. De club uit het Noord-Hollandse Obdam, waar het Nederlandse kantoor zetelt, presenteert zich als één van de eerste platforms in de wereld die ICO’s gaan beoordelen. ICO Headstart heeft haar juridische zetel in Zwitserland en opent binnenkort een kantoor in Singapore. Onder meer omdat het eerste ICO-project dat binnenkort gepresenteerd wordt aan de community uit Singapore afkomstig is.

ICO-screening

Een onderdeel van de zogenaamde ICO-screening is dat particuliere investeerders die zijn aangesloten op het ecosysteem van ICO Headstart, kunnen stemmen over de potentie en slagingskans van een ICO. Scheringa zei in een eerder interview met Bitcoin Magazine NL: "Wanneer we uit honderd aanmeldingen er vijf selecteren, dan kan onze community van backer stemmen of de ICO daadwerkelijk doorgang vindt. We willen hiermee startups binnen de blockchainwereld versneld laten groeien. We kijken ook zeker naar de creativiteit en de innovatie. "

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees hier de whitepaper van ICO Headstart >>

VIDEO-INTERVIEW Dirk Scheringa (ICO Headstart):

VIDEO-interview Dirk Scheringa (ICO Headstart): "Scams komen bij ons niet ver"

Bitcoin Magazine NL sprak tijdens het ICO Seminar van CryptoAcademy met Dirk Scheringa, algemeen directeur bij ICO Headstart. Daarin zegt Scheringa onder meer:

Bekijk hieronder het complete interview met Dirk Scheringa (5:25 minuten)

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin MagazineNL en ICO Headstart. Momenteel loopt de reguliere publieke verkoop van de MOAT tokens van ICO Headstart, die nog 68 dagen loopt op moment van schrijven. In totaal, inclusief de eerder opgehaalde 11,5 miljoen dollar, wil ICO Headstart 20 miljoen dollar ophalen voor de zomer.

Foto: met dank aan Jorgen Welsink (Cryptocurrency Academy)

Inschrijven nieuwsbrief



Lees meer over:
ICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.