beleggen Bitcoin Blockchain ICO Video's

VIDEO-INTERVIEW Dirk Scheringa (ICO Headstart): “95% van de ICO’s komen niet door onze screening”

bitcoin

Opvallend nieuws eind vorig jaar: de ICO Headstart haalde ruim 11,5 miljoen dollar op tijdens hun pre-ICO-verkoop van hun MOAT-tokens. Achteraf gezien een goede timing om op de toppen van de markt een Initial Coin Offering aan te bieden. De club uit het Noord-Hollandse Obdam, waar het Nederlandse kantoor zetelt, presenteert zich als één van de eerste platforms in de wereld die ICO’s gaan beoordelen. ICO Headstart heeft haar juridische zetel in Zwitserland en opent binnenkort een kantoor in Singapore. Onder meer omdat het eerste ICO-project dat binnenkort gepresenteerd wordt aan de community uit Singapore afkomstig is.

  bitcoin meester  

ICO-screening

Een onderdeel van de zogenaamde ICO-screening is dat particuliere investeerders die zijn aangesloten op het ecosysteem van ICO Headstart, kunnen stemmen over de potentie en slagingskans van een ICO. Scheringa zei in een eerder interview met Bitcoin Magazine NL: “Wanneer we uit honderd aanmeldingen er vijf selecteren, dan kan onze community van backer stemmen of de ICO daadwerkelijk doorgang vindt. We willen hiermee startups binnen de blockchainwereld versneld laten groeien. We kijken ook zeker naar de creativiteit en de innovatie. ”

Lees hier de whitepaper van ICO Headstart >>

efin
blockport

VIDEO-interview Dirk Scheringa (ICO Headstart): “Scams komen bij ons niet ver”

Bitcoin Magazine NL sprak tijdens het ICO Seminar van CryptoAcademy met Dirk Scheringa, algemeen directeur bij ICO Headstart. Daarin zegt Scheringa onder meer:

  • “Investeerders krijgen via ons goed doordachte model meer zekerheid over hun investering in een ICO. Alle documenten die we over een ICO vrijgeven, staan ook in de blockchain, betrouwbaar en transparant.”
  • “We krijgen heel veel aanmeldingen, maar 95% van de ICO’s komt niet door de selectie. Scams komen bij ons niet ver. Binnenkort gaan we 3 tot 5 nieuwe ICO-projecten op onze website publiceren. Investeerders kunnen meebeslissen of een ICO potentie heeft.”
  • 10 procent van het opgehaalde kapitaal uit onze ICO-verkoop wordt gereserveerd voor de ontwikkeling van de geselecteerde ICO-projecten. De overige gelden zijn nodig om onze eigen organisatie op te bouwen, research, marketing en legal.”

Bekijk hieronder het complete interview met Dirk Scheringa (5:25 minuten)

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin MagazineNL en ICO Headstart. Momenteel loopt de reguliere publieke verkoop van de MOAT tokens van ICO Headstart, die nog 68 dagen loopt op moment van schrijven. In totaal, inclusief de eerder opgehaalde 11,5 miljoen dollar, wil ICO Headstart 20 miljoen dollar ophalen voor de zomer.

Foto: met dank aan Jorgen Welsink (Cryptocurrency Academy)

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com