Interviews » Video's » VIDEO-INTERVIEW Dirk Scheringa (ICO Headstart): “95% van de ICO’s komen niet door onze screening”

VIDEO-INTERVIEW Dirk Scheringa (ICO Headstart): “95% van de ICO’s komen niet door onze screening”

Opvallend nieuws eind vorig jaar: de ICO Headstart haalde ruim 11,5 miljoen dollar op tijdens hun pre-ICO-verkoop van hun MOAT-tokens. Achteraf gezien een goede timing om op de toppen van de markt een Initial Coin Offering aan te bieden. De club uit het Noord-Hollandse Obdam, waar het Nederlandse kantoor zetelt, presenteert zich als één van de eerste platforms in de wereld die ICO’s gaan beoordelen. ICO Headstart heeft haar juridische zetel in Zwitserland en opent binnenkort een kantoor in Singapore. Onder meer omdat het eerste ICO-project dat binnenkort gepresenteerd wordt aan de community uit Singapore afkomstig is.

  bitcoin meester  

ICO-screening

Een onderdeel van de zogenaamde ICO-screening is dat particuliere investeerders die zijn aangesloten op het ecosysteem van ICO Headstart, kunnen stemmen over de potentie en slagingskans van een ICO. Scheringa zei in een eerder interview met Bitcoin Magazine NL: “Wanneer we uit honderd aanmeldingen er vijf selecteren, dan kan onze community van backer stemmen of de ICO daadwerkelijk doorgang vindt. We willen hiermee startups binnen de blockchainwereld versneld laten groeien. We kijken ook zeker naar de creativiteit en de innovatie. ”

Lees hier de whitepaper van ICO Headstart >>

VIDEO-interview Dirk Scheringa (ICO Headstart): “Scams komen bij ons niet ver”

Bitcoin Magazine NL sprak tijdens het ICO Seminar van CryptoAcademy met Dirk Scheringa, algemeen directeur bij ICO Headstart. Daarin zegt Scheringa onder meer:

  • “Investeerders krijgen via ons goed doordachte model meer zekerheid over hun investering in een ICO. Alle documenten die we over een ICO vrijgeven, staan ook in de blockchain, betrouwbaar en transparant.”
  • “We krijgen heel veel aanmeldingen, maar 95% van de ICO’s komt niet door de selectie. Scams komen bij ons niet ver. Binnenkort gaan we 3 tot 5 nieuwe ICO-projecten op onze website publiceren. Investeerders kunnen meebeslissen of een ICO potentie heeft.”
  • 10 procent van het opgehaalde kapitaal uit onze ICO-verkoop wordt gereserveerd voor de ontwikkeling van de geselecteerde ICO-projecten. De overige gelden zijn nodig om onze eigen organisatie op te bouwen, research, marketing en legal.”

Bekijk hieronder het complete interview met Dirk Scheringa (5:25 minuten)

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin MagazineNL en ICO Headstart. Momenteel loopt de reguliere publieke verkoop van de MOAT tokens van ICO Headstart, die nog 68 dagen loopt op moment van schrijven. In totaal, inclusief de eerder opgehaalde 11,5 miljoen dollar, wil ICO Headstart 20 miljoen dollar ophalen voor de zomer.

Foto: met dank aan Jorgen Welsink (Cryptocurrency Academy)

Inschrijven nieuwsbriefMeepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Goertzel van SingularityNET: ‘Wij willen AI’s medeleven voor de mens meegeven’

Robin Heester

Facebook’s Calibra wallet voor ruim 2,5 miljard mensen in China en India niet beschikbaar

Marloes van der Scheer

(BTC) zakt terug maar hervindt zichzelf | Kritiek VS en Europa op cryptomunt Facebook

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.