VIDEO Investeringsfonds Soros in crypto is geen goed teken, zegt Jan Robert Schutte (CryptoAcademy): ga daarom short met bitcoin

Bitcoin Magazine NL berichtte er eerder over: het miljardenfonds van George Soros gaat in cryptovaluta beleggen. Ook het durfkapitaalfonds van de Rockefeller familie gaat in crypto. Dat de grote jongens gaan speculeren met cryptovaluta is geen goed teken, oordeelt cryptotrader Jan Robert Schutte, ceo en medeoprichter van CryptoAcademy. Soros heeft begin dit jaar nog geroepen dat de bitcoin overgewaardeerd is en in een bubbel zit.

"Ga short met bitcoin"

Jan Robert verwacht dan ook een daling en een retest van de low van februari rond $6.000. Schutte is dan ook short gegaan in bitcoin futures.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Lees meer over:
beleggenBitcoin nieuws