Bitcoin Blockchain cryptomunten JR's Marktupdate Nieuws Technische analyse Video's Wessel's Marktupdate

VIDEO Wessel’s en Jan Robert’s marktupdate: Mooie dag voor altcoins, maar “bearish” trend nog dominant op cryptovalutamarkt

Diverse altcoins hebben deze woensdag mooie groei laten zien. Kijk bijvoorbeeld naar EOS, de nummer 6 van de lijst op basis van marktkapitalisatie. Een toename van 28% de afgelopen 24 uur. Mogelijk ingegeven dat houders van de EOS token een gratis EOSDAC token ontvangen. Andere namen die opvallen met dubbele groeicijfers zijn NEO (+13%), Bytecoin (+12%) en Dogecoin (+14%).

Bitcoin noteerde het afgelopen etmaal een groei van ruim één procent; ethereum doet het beter met afgerond 3% in de plus. Van de top 5 presteert ETH het beste met een groei van 11,2% de afgelopen week. Het huidige niveau van 425 dollar haalt het bij lange na niet van de niveau in januari toen er nog ruim 1.300 dollar en hoger werd aangetikt.

   
   

Altcoinmarkt

Vraag is of deze goede dag een langer vervolg krijgt. Analist Coin Mastery trekt in zijn update vandaag een interessante vergelijking met de markt vóór eind november (Thanksgiving). De huidige marktkapitalisatie van alle altcoins exclusief de bitcoin ligt net als toen, net vóór de massieve bull run, op circa 150 miljard dollar. Met andere woorden: het geld wat destijds in de altcoins zit, zit er nu nog steeds in, als we de bullrun dus voor het gemak buiten beschouwing laten.

   

Icecat ICURY token

Vandaag waren Jan Robert Schutte van CryptoAcademy en ondergetekende op bezoek bij Icecat, een productdataprovider uit Amsterdam, waar 150 man werken. Zodra je een webwinkel bezoekt, komen de productspecificaties waarschijnlijk uit de koker van Icecat. BM heeft eerder bericht over hun ICURY token. Ceo Martijn Hoogeveen legde vandaag uit dat de token voorlopig bij hun interne processen getest gaat worden op zijn functionaliteit als voorlopig utility en betaaltoken.

Lees er hier meer over de ICURY token>>

nano x

Jan Robert en ik bespreken de laatste trends op de cryptovalutamarkt. Inclusief aankondiging van onze prijsvraag!

VIDEO Wessel’s en Jan Robert’s Weekly Crypto Insights

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

   
   

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

2 berichten

Crypto Inside de top 5 (#4): Cryptovalutamarkt stijf in het groen, bitcoin doorbreekt 8.000 dollargrens | Bitcoin Magazine 13 april 2018 at 10:55

[…] teller op 322 miljard dollar, een toename van 74 miljard dollar, een plus van 28%. Eerder deze week liet vooral ethereum positief herstel zien, met een forse toename in koers en volume. Nu trekt de gehele markt door naar het groen, een […]

VIDEO Wessel’s en Jan Roberts Crypto Insights: “Hoe korter de rokjes, hoe hoger de koersen" | Bitcoin Magazine 23 april 2018 at 16:04

[…] VIDEO Wessel’s en Jan Robert’s Crypto Insights: Mooie dag voor altcoins, maar “bearish” tren… […]

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com