beleggen bitcoin Video's

VIDEO-INTERVIEW Colin van Gijn, oprichter Cryptotrader.nl: “Bitcoin is eerlijker verdeeld dan welke wereldmunt dan ook”

Spread Your Crypto Love

Cryptotrader.nl uit Hilversum is een collectief van traders in bitcoin en andere cryptovaluta. Het strak vormgegeven kantoor in Hilversum ademt een jongensdroom uit: flipperkasten, een loungehoek naar stijlvolle banken, merchandise voor het grijpen en natuurlijk de onvermijdelijke computer – en televisieschermen met de laatste koersinformatie. Inmiddels is er een wekelijkse show (Cryptotrader Weekly Recap), maakt het team reportages van crypto events en wordt het kantoor uitgebreid om zelf events te organiseren. Er staat nog veel op stapel dus.

Alle reden voor Bitcoin MagazineNL om oprichter Colin van Gijn aan de tand te voelen. Hoe is als bouwondernemer in de bitcoinwereld gerold en wat is zijn visie op de huidige markt?

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch