bitcoin Kort nieuws

KORT NIEUWS: belasting betalen met bitcoin in Florida; “Upbit doet niets verkeerd”; CME Group denkt aan ethereum derivaten

Spread Your Crypto Love

Bitcoin MagazineNL komt regelmatig met een korte nieuwsupdate.

Belasting betalen met bitcoin en bitcoin cash in Florida

Betaalprovider Bitpay heeft een deal gesloten met de regionale belastingdienst in Florida. In Seminole County om precies te zijn.
Burgers kunnen BTC en BCH gebruiken om hun (vermogens) belasting te betalen. Maar ook voor het afrekenen van je rijbewijs of paspoort wordt crypto geaccepteerd.

Politie-onderzoek: “UPbit ging niet in de fout”

UPbit heeft geen wet overtreden in Zuid-Korea, blijkt uit een grootschalig politie-onderzoek in het land. UPbit is de grootste ruilbeurs in het cryptogekke land. Zo’n dertig tokens op de ruilbeurs hebben namelijk geen wallet-support op de ruilbeurs. Dat betekent dat een gebruiker deze eerst in bitcoin of ethereum moet omzetten om deze van de ruilbeurs te onttrekken. De autoriteiten hebben onderzocht of de ruilbeurs wel genoeg liquiditeit heeft om door te blijven opereren. Vooralsnog lijken die beschuldigingen ongegrond.

CME Group komt op termijn met ethereum derivaten

Sinds begin zijn deze week er ethereum prijsindexen te zien op de websites van CME Group en Crypto Facilities. CME in Chicago geldt als het grootste derivatenplatform ter wereld. Naar verwachting gaat de derivatenbeurs op termijn ethereum futures aanbieden, zoals dat nu ook gebeurt met bitcoin.

Advertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch