beleggen Video's

VIDEO-INTERVIEW Thomas van der Bijl, ceo en mede-oprichter Follow Coin: “Eind dit jaar heeft onze app 100.000 gebruikers”

Spread Your Crypto Love

Thomas van der Bijl heeft zijn strepen verdiend met Knijbel, een bedrijf dat onder meer websites en apps bouwde voor diverse grote merken. In zijn vrije tijde handelde hij in cryptovaluta en ontstond al snel het idee om een app te bouwen waar meer ervaren cryptotraders beginnelingen van advies voorzien. Follow Coin is geboren, een app die zogenaamde “influencers” en (beginnende) traders samenbrengt. De app heeft inmiddels 60.000 gebruikers. Dit jaar moeten dat er 100.000 worden.
Follow Coin was direct ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die een zogenaamde Initial Coin Offering succesvol afsloot. Vlak voor de grote cryptohausse in november 2017, had Follow Coin ruim 650.000 euro opgehaald aan kapitaal voor de verdere ontwikkeling van de app.

Interview Follow Coin deel 1

Bitcoin MagazineNL sprak ceo en mede-oprichter Thomas van der Bijl op het dak van hun kantoor in Amsterdam-Noord.

Interview Follow Coin deel 2

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch