Crypto Inside aflevering #0 – de pilot met speciale gast Peter van Grinsven, ceo en oprichter van nTitle

Crypto Academy en Bitcoin MagazineNL zijn samen een nieuwe YouTube talkshow gestart: Crypto Inside. Elke keer nodigen we een speciale gast uit. Deze keer: Peter van Grinsven, ceo en oprichter van nTitle, het blockchainbedrijf dat de gaming industrie gaat 'disrupten'. Centrale onderwerp van deze aflevering: Inital Coin Offerings oftewel ICO's: waar moet je op letten als je hierin wilt investeren? En waar loopt ICO nTitle tegenaan tijdens hun tokensale? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Met dank aan Team Academy, die zijn locatie in het geweldige B.Building gebouw in Amsterdam ter beschikking stelde.

De volgende aflevering staat gepland voor woensdag 13 juni om 20.00 uur. De show is een livestream vanuit ons YouTube-kanaal BitcoinMagazineNL.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto Inside #0: nTitle interview

Profiel Peter van Grinsven (1971)

Sinds 1999 internetondernemer, succesvol in het opzetten van online communities en marktplaatsen zoals Expetica.com, een internationale community voor expats, en Guerra Creativa, een marktplaats voor creatieven. Sinds 2007 oprichter en ceo van de digitale marketingfirma Connaxis, waar circa 60 mensen werken verspreid over zeven landen.
Sinds mei 2017 oprichter en ceo van nTitle, dat de licentierechten van creatieve content in de blockchain wil vastleggen om juist de makers ervan beter te beschermen tegen marktmonopolies.

Lees meer over:
Crypto InsideICOnTitle

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...