Altcoin van de Week » VIDEO Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): Ark (ARK)

VIDEO Altcoin van de Week door Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy): Ark (ARK)

bitcoin kopen

Optiehandelaar en cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringstips. Deze keer is hij te spreken over Ark (ARK), die naar eigen zeggen een van de snelste blockchains binnen de industrie heeft. Op dit moment is een Ark 3,53 dollar waard en is de koers gedaald, in navolging van de gehele cryptovalutamarkt op dit moment.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: ARK

blockport

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.