Ad Clicks : Ad Views :

CFO Commonwealth Bank wordt COO bij Block.one, ontwikkelaar van cryptomunt EOS

/
/
/
216 Views
Spread Your Crypto Love

Er is sprake van een merkwaardige trend in de financiële sector. Diverse Wall Street experts lijken tegenwoordig eieren voor hun geld te kiezen en banen aan te nemen bij bedrijven die gerelateerd zijn aan cryptovaluta. Het lijkt er op dat deze trend zich nu ook in andere delen van de wereld voordoet.

EOS

In Australië verlaat de financieel directeur van de Commonwealth Bank of Australia, Rob Jesudason, zijn positie ten gunste van cryptovaluta EOS. Hij heeft ontslag genomen en zal zich aansluiten bij Block.one, de ontwikkelaar van de cryptovaluta. Hij wordt er groepspresident en COO.

De bank bevestigde vanmorgen het ontslag van de CFO, dat onmiddellijk ingaat, en de benoeming van Alan Docherty als waarnemend financieel directeur.

Block.one CEO Brendan Blumer: “Rob has a proven track record of success in global financial services, where he has been involved in industry innovation and facilitated regulatory advancement enabling the adoption of new technologies. His alignment with our organizational priorities of creating compliant, high performance blockchain solutions, is an ideal fit for Block.one, and is an exciting conclusion to our thorough search for the right individual”

Het whitepaper van EOS stelt dat de software een nieuwe blockchain architectuur introduceert, ontworpen om zowel verticale als horizontale schaalvergroting van decentrale applicaties mogelijk te maken. Dit middels het creëren van een besturingssysteemachtige constructie waarop applicaties kunnen worden gebouwd.

Block.one

Block.one beschrijft zichzelf als een organisatie gevestigd op de Cayman eilanden met meer dan 200 medewerkers wereldwijd. Het heeft kantoren in Hong Kong, Californië en Virginia.

Block.one is de ontwikkelaar van de EOS-token. EOS heeft een marktkapitalisatie van ongeveer 12,8 miljard dollar en betreft op het moment de op vier na grootste cryptomunt gekeken naar marktkapitalisatie. Nummer 1 bitcoin kent op het moment een marktkapitalisatie van bijna 150 miljard dollar.

Jesudason gaf aan: “Blockchain will have a transformative impact on most industries in the coming years and will redefine operating models by streamlining businesses, while also reducing cost and risk. Block.one’s technological innovation enables fast, low-cost, and scalable blockchain performance and is laying the groundwork for mass adoption of these new technologies”

In maart onthulde de Commonwealth Bank of Australia al dat CIO David Whiteing, HR hoofd Melanie Laing en het hoofd institutional banking and markets Kelly Bayer Rosmarin, de bank zouden verlaten. Matt Comyn werd afgelopen maand daarentegen geïnstalleerd als de nieuwe CEO van de bank.

Bronnen: The Guardian, News.com, Block One

Foto: Flickr / Matt

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Hodler Company

Contentpartner: Cyber Capital

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

ACTIE Digital Florins!

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Partner: Dentacoin

Deze start-up uit Maastricht bouwt aan een blockchain-oplossing voor uw tandarts, de Dentacoin (persbericht)

Nieuwe contentpartner

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch