Persbericht: Dentacoin, een snelgroeiende blockchainoplossing voor de tandartszorg

Dentacoin, de blockchainoplossing voor de tandartsindustrie, heeft het afgelopen jaar vele stappen gezet. Dentacoin is de enige blockchainoplossing dat specifiek inspeelt op de tandheelkundige markt. Sinds de oprichting begin 2017 heeft het platform op basis van een blockchain verschillende belangrijke mijlpalen bereikt. Zo wordt de token DCN in 13 tandartsklinieken wereldwijd geaccepteerd als betaalmiddel.

Dentacoin

Zo beschreef een commentator het Dentacoin team en de gemeenschap: “Het team van Dentacoin is terecht trots op alles wat ze in de loop van het afgelopen jaar hebben bereikt, maar het voelt  nog steeds als een eerste stap van een opmerkelijk avontuur. Immers, zodra je een revolutie in gang zet in een wereldwijde industrie, moet je bereid zijn om te erkennen dat er genoeg redenen zullen zijn om de gemeenschap trots en gelukkig om deel uit te maken van de beweging”.

De DCN token

Deelnemers aan het Dentacoin platform profiteren van prikkels in de vorm van Dentacoin tokens (DCN), de cryptocurrency die ontwikkeld is om transacties te vergemakkelijken. Maar hoe profiteert u van het houden van DCN? Hier is een overzicht:

  • Je kunt gratis Dentacoin-munten verdienen door gebruik te maken van de ontwikkelde tools – door beoordelingen te schrijven, video’s op te nemen, vragenlijsten te beantwoorden en gebruik te maken van hun mobiele Dentacare-app.
  • Je kunt betalen voor tandheelkundige diensten in aangewezen klinieken over de hele wereld (het partnernetwerk van Dentacoin breidt zich voortdurend uit en zal naar verwachting een sterk netwerkeffect teweegbrengen, wat betekent dat elke nieuwe deelnemer de waarde van het hele netwerk verhoogt).
  • U kunt uw munten opslaan en profiteren van de potentiële waardevermenigvuldiging. Sinds zijn ICO in oktober 2017 heeft DCN zijn waarde met meer dan 650% verhoogd. U kunt Dentacoin op elk gewenst moment direct omwisselen naar meer dan 100 andere cryptocurrencies. Omwisseling van Dentacoin naar EUR, USD is ook mogelijk.

Dentacoin levert tastbare oplossingen

Geschat wordt dat jaarlijks ongeveer 400 miljard dollar wordt verspild aan vermijdbare tandheelkundige problemen. Uit dit cijfer blijkt dat de wereld behoefte heeft aan een tastbare oplossing en een andere benadering van tandheelkundige zorg.

Dentacoin heeft samengewerkt met verschillende spelers in de tandheelkundige wereld om een andere benadering van dienstverlening te geven. Onderzoekers, HR-specialisten, prosthodontica, orthodontie, endodontie, implantologen en andere eminente specialisten zijn aangetrokken. Het geavanceerde stimulerende systeem motiveert participatie en motiveert patiënten en tandartsen om de tandheelkundige zorg te verbeteren.

Vergroten van iemands glimlach

Een product van wereldklasse als Dentacoin is alleen effectief als het wordt geïmplementeerd en geaccepteerd door een zo breed mogelijke gemeenschap.

  • Momenteel zijn bijna 23.000 mensen eigenaar van Dentacoin-muntjes in cryptowallets. Het totale aantal Dentacoin gemeenschap is meer dan 100 000 individuen wereldwijd, en het aantal actieve gebruikers van het platform meer dan 35.000.
  • Alleen al in het eerste kwartaal van 2018 is het aantal partnerklinieken aannemelijk gegroeid – van de VS naar Taiwan, het Verenigd Koninkrijk naar India, we hebben nu 21 klinieken verspreid over 13 landen.
  • Een zeer positief beeld is ook zichtbaar op het Dentacoin Trusted Review Platform, waar meer dan 700 geregistreerde tandartspraktijken Dentacoin hebben geprezen.
  • Bredent, een van ’s werelds grootste fabrikanten van tandheelkundige implantaten, begon Dentacoin als betaalmiddel te accepteren via een van hun internationale leveranciers Dentamed. De in Duitsland gevestigde fabrikant werd opgericht in 1995 en is een van de gerenommeerde leveranciers van oplossingen voor tandheelkundige uitdagingen.

De focus van het team is op dit moment om Dentacoin deel te laten uitmaken van het dagelijks leven en bruikbaarheid te krijgen in elke uithoek van de wereld. Als dit doel eenmaal is bereikt, zal de tandheelkunde zoals wij die kennen voor altijd veranderen.

Meer lezen over Dentacoin?

Overige informatie:
DentaVox Market Research Platform
Dentacoin Foundation
Trusted Reviews
Dentacare (Mobile App)

INTERVIEW Jeremias Grenzebach (Dentacoin): “Onze blockchain wordt het toekomstige besturingssysteem van de tandartsindustrie”

Dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Dentacoin.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!