Altcoin van de Week » VIDEO Altcoin van de Week door Jan Robert Schutte (CryptoAcademy): Ethereum (ETH)

VIDEO Altcoin van de Week door Jan Robert Schutte (CryptoAcademy): Ethereum (ETH)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze keer is hij positief gestemd ten aanzien van ethereum (ETH). ETH is de tweede grootste cryptomunt op Coinmarketcap met een marketcap van ongeveer $60 miljard. Eigenlijk is het niet echt een altcoin, desalniettemin wel de moeite waard om te analyseren. In lijn met de cryptomarkt stond deze week ook ETH aanzienlijk onder druk. JR zien daarentegen kansen rond het huidige niveau.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: ethereum

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020

Wessel Simons

Gaan we binnenkort met ethereum (ETH) afrekenen bij Amazon?

Wessel Simons

Google test blockchain technologie van Chainlink, koers schiet ruim 60% omhoog

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.