VIDEO-INTERVIEW Colin van Gijn, oprichter Cryptotrader.nl: “Bitcoin is eerlijker verdeeld dan welke wereldmunt dan ook”

Cryptotrader.nl uit Hilversum is een collectief van traders in bitcoin en andere cryptovaluta. Het strak vormgegeven kantoor in Hilversum ademt een jongensdroom uit: flipperkasten, een loungehoek naar stijlvolle banken, merchandise voor het grijpen en natuurlijk de onvermijdelijke computer - en televisieschermen met de laatste koersinformatie. Inmiddels is er een wekelijkse show (Cryptotrader Weekly Recap), maakt het team reportages van crypto events en wordt het kantoor uitgebreid om zelf events te organiseren. Er staat nog veel op stapel dus.

Alle reden voor Bitcoin MagazineNL om oprichter Colin van Gijn aan de tand te voelen. Hoe is als bouwondernemer in de bitcoinwereld gerold en wat is zijn visie op de huidige markt?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Inschrijven nieuwsbrief



Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.