Altcoin van de Week » Altcoin van de Week: VeChain (VEN)

Altcoin van de Week: VeChain (VEN)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze keer is hij positief gestemd ten aanzien van VeChain (VEN).

  bitcoin meester  

Blockchain-as-a-service

VeChain levert zogenaamde “Blockchain-as-a-service” diensten, waarmee grotere bedrijven meer controle op hun toeleveringsketen kunnen uitvoeren. Een recente deal is gesloten met het wereldwijde opererende ingenieursconcern DNVGL, dat in Nederland ook kantoren heeft in Arnhem en Barendrecht. De technologie van Vechain maakt het mogelijk om producten te chippen waarmee hun levenscyclus continu gemonitord kan worden. Een technologie die toepasbaar is op vele mogelijke sectoren waar een toeleveringsketen en distributie een belangrijke rol speelt. De stappen die VeChain zet, worden in onze ogen nog niet gereflecteerd in de koers van VEN, de munt van VeChain.

Altcoin van de Week: VeChain (VEN)

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin richting $6.000 op Bitfinex, CashApp breekt BTC records

Job Nijsen

Deloitte migreert private blockchain van ethereum naar VeChain

Wessel Simons

BMW en VeChain (VET) lanceren VerifyCar app voor aanpak kilometerfraude

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.