Interviews » Video's » VIDEO-INTERVIEW Serie-ondernemer Patrick Byrne van het miljardenbedrijf Overstock.com accepteerde al in 2014 bitcoin als betaalmiddel

VIDEO-INTERVIEW Serie-ondernemer Patrick Byrne van het miljardenbedrijf Overstock.com accepteerde al in 2014 bitcoin als betaalmiddel

bitcoin kopen

Tijdens het event Money2020 ontmoeten we veel interessante mensen die actief zijn in de blockchain – en cryptovalutawereld en voorheen zeer succesvol waren in de e-commerce. Zo ook Patrick Byrne, oprichter van de een van grootste webwinkels van Amerika, Overstock.com. Denk aan Bol.com “extra large”, ooit begonnen als doorverkoopplatform van productoverschotten. Inmiddels kan het wedijveren met de meeste webwinkels. Hij pionierde en hielp het ecosysteem door al in 2014 bitcoin te accepteren als betaalmiddel. Destijds werd bitcoin (en soms nu nog) enkel geassocieerd met witwassen, drugs en criminaliteit.
Inmiddels heeft Byrne zijn imperium verder uitgebreid en wil hij als eerste Amerikaanse partij een ICO op de markt brengen met een security token, een vorm van financiering die in de VS zeer streng gereguleerd is. Bekijk hier ons interview met Byrne en zijn ervaringen met de Amerikaanse wet.

  bitcoin meester  

Interview Patrick Byrne (Overstock.com)

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.