Interviews » Video's » VIDEO-INTERVIEW Serie-ondernemer Patrick Byrne van het miljardenbedrijf Overstock.com accepteerde al in 2014 bitcoin als betaalmiddel

VIDEO-INTERVIEW Serie-ondernemer Patrick Byrne van het miljardenbedrijf Overstock.com accepteerde al in 2014 bitcoin als betaalmiddel

Tijdens het event Money2020 ontmoeten we veel interessante mensen die actief zijn in de blockchain – en cryptovalutawereld en voorheen zeer succesvol waren in de e-commerce. Zo ook Patrick Byrne, oprichter van de een van grootste webwinkels van Amerika, Overstock.com. Denk aan Bol.com “extra large”, ooit begonnen als doorverkoopplatform van productoverschotten. Inmiddels kan het wedijveren met de meeste webwinkels. Hij pionierde en hielp het ecosysteem door al in 2014 bitcoin te accepteren als betaalmiddel. Destijds werd bitcoin (en soms nu nog) enkel geassocieerd met witwassen, drugs en criminaliteit.
Inmiddels heeft Byrne zijn imperium verder uitgebreid en wil hij als eerste Amerikaanse partij een ICO op de markt brengen met een security token, een vorm van financiering die in de VS zeer streng gereguleerd is. Bekijk hier ons interview met Byrne en zijn ervaringen met de Amerikaanse wet.

Interview Patrick Byrne (Overstock.com)

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Adoptie! Zwitserse ‘Amazon’ accepteert cryptocurrencies als betaalmiddel

Wessel Simons

Overstock.com eerste grote Amerikaanse bedrijf dat belasting gaat betalen met bitcoin

Job Nijsen

Naamsverandering naar “blockchain” zorgt voor explosieve koersstijgingen

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder