Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Persbericht: Bitfindr maakt investeren in ICO’s toegankelijk en veilig

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

Persbericht – Vanwege het grote succes van bitcoin verkennen steeds meer potentiële investeerders de mogelijkheden om te investeren in cryptovaluta. Met name ‘ICO’s’ (Initial Coin Offerings) worden steeds populairder. Voor particuliere investeerders is het echter heel moeilijk om de juiste ICO’s te selecteren. Speciaal voor deze consumenten lanceert Bitfindr het eerste Nederlandse ICO-platform dat het mogelijk maakt om met zo weinig mogelijk risico in nieuwe coins te investeren. Bij de lancering van dit platform biedt Bitfindr bovendien een premium account waarbij de betrokken ICO-experts inzage geven in het inkoop en verkoopproces. Hierbij worden regelmatig extreme rendementen behaald.

ICO-platform Bitfindr

Het kenmerkende aspect van ICO’s is dat hierin kan worden geïnvesteerd voordat de coins de handelsmarkt opgaan. Je koopt ze dus tegen de laagste openingsprijs. Resultaat: veel kans op een grote waardestijging. Maar als je als consument hierin wilt investeren, is het vaak erg moeilijk om te beoordelen hoe betrouwbaar het bedrijf is dat een specifieke ICO uitgeeft. “Dat is echt werk voor de internationale community”, zegt Sarinah Broers, directeur van Bitfindr. “Eén van onze co-founders is Ian Scarffe, een man die internationaal wordt gezien als een topspecialist op het gebied van ICO’s. Voor we ICO’s op Bitfindr plaatsen, verrichten we een onderzoek met de internationale community – een veiligheidsinstrument voor investeerders.”

Centraal platform

De nauwkeurige selectie van ICO’s is niet het enige voordeel van de werkwijze van Bitfindr, want een ander groot pluspunt is dat alle aankopen plaatsvinden vanaf één centraal platform. Je betaald gewoon met euro’s en hoeft niet eerst Ethereum of Bitcoin aan te kopen om een coin tijdens een ICO in te kunnen kopen. Broers: “Dit minimaliseert het risico op fouten tijdens de aankoop, waardoor het nu ook voor de onervaren consument mogelijk is om coins tijdens een ICO aan te kopen.” Bitfindr stuurt een emailalert wanneer de coin de markt opgaat en biedt ondersteuning bij de verkoop van de coins op precies het juiste moment.

Premium account

Het team van Bitfindr krijgt al jaren vanuit familie, vrienden en kennissenkring dezelfde vraag: welke coin gaat in waarde gaat stijgen? En welke coin moet ik dus aankopen? Broers: “Helaas kunnen wij niet in een glazen bol kijken, maar door onze ervaring weten wij inmiddels wel een goede selectie te maken”. Bitfindr deelt haar kennis en ervaring met premium members en geeft inzage in haar werkwijze. Tegen betaling van een kleine vergoeding ontvangt de klant een aantal keer per maand informatie over welke coins er door Bitfindr worden aangekocht, wanneer Bitfindr haar coins verkoopt (realtime) en welk rendement er wel of niet behaald is. Daarnaast laten wij zien welke coins wij tijdens de pre-sale fase inkopen, om het inlegbedrag in veel gevallen en zonder moeite te verdubbelen. Het is aan de klant om hierin mee te gaan.
Broers: “Wij willen benadrukken dat wij geen advies of garantie geven op een waardestijging, ook wij zitten er weleens naast. Toch lukt het ons regelmatig om de coins met (extreme) winst te verkopen.

Samenwerking met AFM

Een belangrijk doel van het platform van Bitfindr is structuur en veiligheid inbouwen in het investeren in coins tijdens een ICO. Jaarlijks zijn er honderden succesverhalen waarbij extreme rendementen worden behaald. Broers: “Deze verhalen maken ICO’s vanzelfsprekend heel populair, maar doordat ICO’s nog niet worden gereguleerd door de AFM, worden er in enkele gevallen scams opgezet. Dit betreft maar een heel klein percentage, want de meeste ICO-aanbieders hebben goede intenties. Maar elke scam is er één te veel. Daarom wil Bitfindr bij de lancering van haar platform een samenwerking aangaan met de AFM om ICO’s toegankelijk en veilig te maken voor de Nederlandse consument.”

Meer informatie

Meer informatie over Bitfindr en het inkopen van cryptocurrency middels een ICO, kunt u kijken op www.bitfindr.nl.
+31 (0)73-7042338, e-mail: info@bitfindr.nl.

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch